reklama

Nasze ciala po ciazy

fujjj nie lubie suszonych bananow....:no: musze cos innego wynalesc:tak:
kiedys schudlam 10 kilo w 1,5mc ale jadlam tylko kisle w kazdej postaci..no teraz to bym chyba padla na samych kislach:szok:

reklama
dokladnie na sniadanie kisiel,na obiad kisiel i na kolacje kisiel:szok: czasami skubnelam jakis nabial i to wszystko...jak skonczylam diete to na sama mysl o kislu chcialo mi sie wymiotowac:eek:
Kociu zartujesz czy nie lubisz faktycznie?:szok:

raju,ja tez kiedyś nie przepadałam za słodyczami,a teraz preferuję baaaardzo,hihi! Tzn nadal omijam czekoladowe batony,musi mnie najść zrowo żebym zjadła ale za to ubóstwiam ciasteczka pod każdą postacią! A dzis nie mogłam sie wbic w sklepie w jeansy rozmiar 30!!!!SZOK,TYŁEK MAM JAK SZALUPA! Naprawdę nigdy taka gruba nie byłam jak teraz! No i dzięki bólom brzuszka Olisia,przechodze na lekkostrawną dietę!!!!

Oleńko,mój mąż wczoraj na zakupach powiedział mi ,że myślał,że po ciąży nabiorę troszkę ciała jak normalny człowiek a nie,że nadal wszystko będzie na mnie wisieć jak na wieszaku-niby to był żart ale zabolało...Ale faktycznie jeansy które przymierzałam wisiały mi na tyłku...Uhhh!!!W każdym razie na pewno,patrząc obiektywnym okiem(innym pewno bałby się spojrzeć poznawszy Darka;-) )nie stwierdziłby jakiejkolwiek szalupy!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry