reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

Kociu, na tych porannych zdjeciach jestes tylko po prostu roztrzepaniec, ale i tak jestes laska:tak:
A ja nigdy nie bylam typem chudzielca, moj najnizszy wagoey wynik to 56 kg, ale to bylo dawno jeszcze w liceum...

reklama
a to moje zdjeica z zeszlego tyg...tez sie pochwale chociaz nie ma czym....bo dupsko nadal jak szafa i ten brzuszek no poprostu rewelacja

Iwonko patrzac na to jaki bebzonik nosilas to jestem pelna podziwu!!! Super wygladasz i nie musisz byc jak patyk by byc piekna kobietka!!! Fajne fotki, az nie wierze jaka bylas "duza" w ciazy!!!

dziekuje Dziewczynki,wiem ze nie musze byc patyczkiem ale chcialabym wrocic do figury sprzed ciazy....mam nadzieje ze jeszcze troche i mi sie uda....

Iwonko,moim zdaniem dobrze wyglądasz,tak kobieco,napewno szybko osiągniesz wagę z przed ciąży,ale myślę,że naprawdę nie masz o co sie martwić,wyglądasz apetycznie:tak: :-)

Dziewczyny naprawdę ślicznie wygladacie :-) :-) .Ja nie mam co pokazywać ,na razie prawie wróciłam do wyglądu sprzed ciąży.Ale teraz chcę schudnąć bardziej (latka lecą) i z czasem zdrowie będzie szwankować .Wczoraj poszliśmy z mężem na spacer 10 kilometrów w jedną stronę i to nie chodnikami ale między polami, dróżkami polnymi.Dziś nogi wchodzą mi do tyłka a dzieci tak jakby nie odczuły tego spacerku ,tyle że wczoraj jak wróciliśmy to padły :-D :-D :-D

Iwona wygladasz poprostu super moim zdaniem;-) wiele bym dala za taka figure jak Ty masz..ja niestety przytylam w ciazy 16kg z czego zostalo mi jeszcze 6kg ale to i tak za malo ,zeby wygladacw miare..teraz waze 86kg i niestety waga ani drgnie:no: postanowilam,ze od stycznia sie biore za siebie bo teraz jeszce karmie piersia choc juz butla w obiegu jest:) tak wygladalam dzien przed rozwiazaniem..bylam z mezem na wycieczce jak wracalismy to juz skurcze przepowiadajace byly:)..trzymam kciuki za wasza wage dziewczyny:-)

Olu dziekuje za mile slowa moj maz tez mowi ze apetycznie wygladam i ze mu sie taka podobam ale co ma mowic on nie ma wyjscia a slowa od was to balsam dla duszy.Wiki ja przytylam w ciazy 25 kg z czego zostalo mi jeszcze 6 i jak waga staenla tak stoi od stycznia tez planuje dietke bo narazie karmie i mam nadzieje ze waga spadnie

reklama
Wiki w ciazy wygladalas uroczo i wcakle nie widac bys az tyle przytyla!!!
Nie martw sie bo na pewno wszystko wroci na swoje miejsce i waga spadnie! Wiem cos o tym bo ja duzo nad tym nie rozmyslalam i waga sama poszla w dol a w ciazy przytylam 21 albo 23 kg , juz dobrze nie pamietam, ale to i tak wiecej niz ty!!! Pokaz nam swoje zdjecie z teraz a my na pewno bedziemy potrafily cie podbudowac!!!

Do góry