reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

Dziewczyny cudne macie brzuszki,zdecydowanie widać, że ktoś w nich mieszka:) U mnie z wagą kiepsko od początku ciąży przybyło 3 kg(w czasie kiedy nie wiedziałam jeszcze o maluszku a miałam różne dziwne zachcianki),ale od tygodnia staram sie pilnowac i póki co waga stanęła na 67kg przy 168cm...u mnie na pewno duże znaczenie ma to,że nie mam żadnych mdłości i prawie wszystko mi smakuje heh niestety i stety bo wiem,że niektóre z was przez mdłości nie mogą pewnie normalnie jeść..

reklama
ja w tej ciąży, przy wzroście 176 startuję z wagą 75 kg
ciekawe ile będzie na mecie
z Hanią przytyłam 12 kg i oby teraz też tak było
brzuszka u mnie nie widać, choć wieczorem mam lekkie zaokrąglenie:-)

A mój rośnie z dnia na dzień... wklejam fotkę sprzed 3 dni :)
20121213_110457.jpg

reklama
Kochane, są plusy i minusy brzuszka! po 1. nie mam w czym chodzić - dotychczasowe spodnie (poza jednymi dresami po domu) oraz wszystkie rajstopy (mimo pocięcia ich w talii nożyczkami!!) odpadają! Nie chcę jeszcze kupować wielu ciążowych ciuchów, bo nie wiem jak się rozwinie sytuacja (a raczej brzuch) więc na razie pożyczyłam 3 pary spodni ciążowych, spódnicę ciążową i 2 pary leginsów i... nigdy nie było mi wygodniej... muszę się też zaopatrzyć w rajstopy... najgorsze, że wszystkie ciążowe ciuchy są dość drogie - ale nie warto się męczyć i chodzić z opuszczonymi na pół tyłka gaciami :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry