reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz wymiary

reklama
Styna, no piękny brzuszek :)
Aniolek, ja tez nadal płaska.. w pierwszej ciąży brzuszek pojawił się u mnie dopiero w 23 tygodniu! mam nadzieję, że teraz będzie jednak szybciej, lubiłam być tak ciążowo zaokrąglona :)

Matko z corka ale brzusiu
az sie zaczelam martwic o siebie i malenstwo bo po mnie to wogle nie widac ze w ciazy jestem
Nie masz się czym martwić w pierwszej ciąży raczej później brzuszek się pojawia. Zresztą to sprawa bardzo indywidualna. Ja się raczej martwie ile ich tam siedzi:-D Bo z takim brzuchem już teraz to różnie może być.

Styna26- no prawdziwy ciazowy brzuszek:-)

Aniolek- Nic sie nie martw bo u mnie w pierwszej ciazy do 5 miesiaca nic nei bylo widac;-)
Teraz na pewno bedzie podobnie bo wymioty mnei wykanczaja. Co do jedzonka to wyglada apatycznie i zazdraszczam, ze mozesz jesc takie rzcezy bo ja to suchary, suchy chleb z serkiem i ewentualnie puree ziemniaczane;-)

Styna26- no prawdziwy ciazowy brzuszek:-)

Aniolek- Nic sie nie martw bo u mnie w pierwszej ciazy do 5 miesiaca nic nei bylo widac;-)
Teraz na pewno bedzie podobnie bo wymioty mnei wykanczaja. Co do jedzonka to wyglada apatycznie i zazdraszczam, ze mozesz jesc takie rzcezy bo ja to suchary, suchy chleb z serkiem i ewentualnie puree ziemniaczane;-)

haha ja takich rzeczy nie jem :) za bardzo kaloryczne jak dla mnie
ja tez na sucharach i bialym serku jade
a obiadek dla mezusia :)

Hej kochane ja zalacze moj z dzisiaj....poczatek 12 tyg.... zdjecie po sniadanku, wiec jest moze ciupke wiekszy niz normalnie....standardowo jest bardziej od dolu:)))) ps sorki za stroj itp,ale u mnie bylo po 10 wiec...same rozumiecie:p hahha

Załączniki

• IMG_3099.jpg
    IMG_3099.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 130
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry