gie_er
Fanka BB :)
Ja prawie 140 przy 173 cm wzrostu, myślę że jak się postaram to tym razem mogę robić za wańkę wstańkęJa w poprzedniej ciąży w dniu porodu w obwodzie brzucha miałam 124cm [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja prawie 140 przy 173 cm wzrostu, myślę że jak się postaram to tym razem mogę robić za wańkę wstańkęJa w poprzedniej ciąży w dniu porodu w obwodzie brzucha miałam 124cm [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Ja mam 160cm więc łatwiej było przeskoczyć niż obejść [emoji23]Ja prawie 140 przy 173 cm wzrostu, myślę że jak się postaram to tym razem mogę robić za wańkę wstańkę![]()
Wygląda bardzo kształtnie!![]()
![]()
Ja mam juz taki wancior15 tydzień
Boje się pomyśleć co będzie dalej, na wadze od pierwszego dnia ciąży 0.9kg w przódnie umiem robić zdjęć brzuszka w tym lustrze
bo blisko sie stoi
![]()
Piękna mama! [emoji7] [emoji7] [emoji7] Jaka promiennaTaki mały progress :-) Zobacz załącznik 808861