JaneHeart
Fanka BB :)
FajnieU nas dzisiaj początek 18. i bez szałuDopiero jak się kapusty kiszonej najem, to coś konkretniejszego się wyłania [emoji14]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
FajnieU nas dzisiaj początek 18. i bez szałuDopiero jak się kapusty kiszonej najem, to coś konkretniejszego się wyłania [emoji14]
![]()
Jeszcze długa droga, zobaczymy co będzie dalejFajnienie będzie czego zrzucać po ciąży
![]()
Oooooooo jaaaa [emoji86] cudowny już!!!!!!!!!!!!!
Juz mi pępek wypchnęło. Szybko rośnie. Chociaż mam wrażenie że od jakiegoś czasu jest tej.samej wielkości tylko kształt się zmienia.Oooooooo jaaaa [emoji86] cudowny już!!!!!!!!!!!!!
......:::::::::17t. i 1d::::::::.........
Naprawdę pokaźny i pięknie kształty. U mnie prawie nicJuz mi pępek wpchnęło. Szybko rośnie. Chociaż mam wrażenie że od jakiegoś czasu jest tej.samej wielkości tylko kształt się zmienia.
Spokojnie, któregoś ranka wstaniesz i powiesz "OMG jaki.duży już "Naprawdę pokaźny i pięknie kształty. U mnie prawie nic
......:::::::::17t. i 1d::::::::.........