Akurat mąż mnie irytowałAnkuś dokladnie:*Bardzo ładna z Ciebie babeczkatylko usmiech gdzie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Akurat mąż mnie irytowałAnkuś dokladnie:*Bardzo ładna z Ciebie babeczkatylko usmiech gdzie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
a dla mnie aparat wygląda sexiAkurat mąż mnie irytowałpoza tym mam aparat na zębach i to stało się moim kompleksem. Nie lubię się uśmiechać pełną buzią jak go mam.
Skad Ty masz te sukienke?? Piekna jest i super w niej wygladasz... <3Wow ale wy zgrabne. Ja mam wrażenie że mój brzuch ciążowy rośnie mi bardziej z tyłu heh... Zobacz załącznik 813468
DziękujęSkad Ty masz te sukienke?? Piekna jest i super w niej wygladasz... <3
No widzisz doczekalas się [emoji4] teraz już będzie coraz wyraźniejszy [emoji4]W koncu zaczyna coś widać <3 jest dokładnie tak jak mowilscie !!!!! Wstałam i jest - już od 2 dni ;-)
![]()
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
W koncu zaczyna coś widać <3 jest dokładnie tak jak mowilscie !!!!! Wstałam i jest - już od 2 dni ;-)
![]()
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........