reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

DEVI u mnie w obu przypadkach przyrost wagi ten sam, aktualnie 8kg (liczony przeze mnie i przez lekarza, tylko ze u mnie wychodzi np dzis ze waze 66kg a u lekarza zawsze 2 kg wiecej....wiec u lekarza sie wkurzam)

reklama
A ja mam 1kg na plusie:-) A tak poważnie to najpierw schudłam, a teraz dobiłam do wagi sprzed ciąży, więc w sumie na plus jakieś 5kg jest:-) Z czego 1,3kg to Tomuś.

u mnie w 31 tyg.na plusiku 10,5kg. tyle co z Wiką przez całą ciążę :-DPrzez ostatni miesiąc przytyłam ponad 3kg.:szok:-ale co tam i tak byłam chudzina więc teraz nadrabiam .Nigdy nie mogłam przytyć a jadłam zawsze bardzo dużo.WYCZYNEM BYŁO DLA MNIE PRZYTYĆ 1KG.-i cieszyłam się z tego jak głupia:-D i bardzo bym chciała aby po ciąży zostało mi kilka dodatkowych kg. ale nie w dupsku tylko w górnych partiach :-D

u mnie w 31 tyg.na plusiku 10,5kg. tyle co z Wiką przez całą ciążę :-DPrzez ostatni miesiąc przytyłam ponad 3kg.:szok:-ale co tam i tak byłam chudzina więc teraz nadrabiam .Nigdy nie mogłam przytyć a jadłam zawsze bardzo dużo.WYCZYNEM BYŁO DLA MNIE PRZYTYĆ 1KG.-i cieszyłam się z tego jak głupia:-D i bardzo bym chciała aby po ciąży zostało mi kilka dodatkowych kg. ale nie w dupsku tylko w górnych partiach :-D

JA TEŻ, JA TEŻ TAK CHCĘ :-) i miałam identycznie...cokolwiek jadłam..ile jadłam...ciagle ta sama waga, a tu nagle juz +9,5 kg :-D

JA TEŻ, JA TEŻ TAK CHCĘ :-) i miałam identycznie...cokolwiek jadłam..ile jadłam...ciagle ta sama waga, a tu nagle juz +9,5 kg :-D
hi hi hi my to Taycia mamy wiele wspólnego :-)
cokies -śliczny brzunio :-)
A to moje zdjątko brzunia z dzisiejszego dnia 31tydź.i 10,5kg.na plusiku:-)
DSC01103.jpgDSC01097.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry