• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Ja narazie waze 61kg przy 170cm, przytylam 11kg. Moja waga cos oszukuje wazylam sie nie caly tydz temu i nic nie drgnelo.

reklama
Grubaskiem to nie jestem, wiec nie martwie sie jak przytyje i zostanie mi troche :) tym bardziej ze probowalam przytyc i nicc.

LANA - rocznica w ten sam dzień, wagowo prawie identycznie ( ja mam teraz 64,5).... szkoda,że terminy odległe prawie o miesiąc!!! :-):-D
kurczę Taycia to nieżle się wstrzeliłyśmy -hi hi:-) szkoda faktycznie ,że tylko terminki odległe ale może jest jeszcze szansa ja będę chodzić ciut dłużej a ty ciut krócej i urodzimy tak samo:-);-)

reklama
a u mnie zależy czy mowimy o wadze ktora mam wpisana w karte ciazy i wynika z comiesiecznych pomiarow u poloznej czy o wadze z moich obesrwacji na wadze domowe-rozbieznosc 1,5-2 kg :) czyli miedzy 6 a 8kg na plusie. W karcie ciazu mam ten mniejszy przyrost ktorym poprawiam sobie humor :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry