reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

maggie- mi tez poki co ciezko zaakceptowac mój "brzuszek" przez to ze jest taki mały to wygaldam jakbym sie spasła..ciazowych kształtów coś nie chce przyjac:/ tez to mocno wpływa na moje poczucie atrakcyjnosci:/

Teraz licze ze moze sie lepiej poczuje bo zaczynam chodzic na fitness

szczerze mówiąc, ja jeszcze nic nie przytyłam, waga stoi w miejscu jak zaklęta, więc ważyłam się na różnych wagach, żeby się upewnić, że ta moja działa jak należy. Brzuszek mi się lekko powiększył, ale i tak wyglądam dosłownie jakbym była gruba z leżenia na kanapie i jedzenia czipsów, na szkole rodzenia jestem najpłaściejsza i dziwnie się z tym czuję. Aż pytałam lekarza czy to normalne w 20 tygodniu nie przytyć ani kila, ale powiedziała, że tak i że widać taka moja uroda:baffled:

reklama
wrotka - Jeśli z maluszkiem wszystko ok to nie masz się czym martwić a tylko cieszyć bo kilogramy pewno zaczną przybywać ale te z późniejszego okres szybko zgubisz :) ja też nie mam piłeczki tylko taką oponkę wokół :-D

mał-gosia ja tez mam taka oponkę...:-) ale spokojna jestem bo byłam na wizycie i wszytko jest wporzadku wiec sie juz nie martwię

wstawiajcie swoje ciążowe oponki (ktorych pewnie nie ma)...ja juz chyba przeleciałam cały internet i każda galerię ciązowych brzuszkow obejrzalam...wiec teraz buszuje w poszukiwaniu czegos nowego.;)

Ja mam wrażenie, że rosnę wszerz, oponkę mam zamiast piłeczki i szczerze Wam powiem że też nie czuję się z tym komfortowo..ale to taki przejściowy okres ciąży, za kilka tygodni piłki nam się ukażą. devi Ty jesteś tak szczupła, że aż mi żal dupę ściska, nie wiem gdzie się spasłaś;-)

a wiecie, że mi w cycyki nic nie weszło? :happy2: się cieszę, bo i tak mam E/F.. :happy:

dziś będę żegnała kolejną rzecz :-( ubrałam ostatni raz moją fioletową sukienkę- ostatni bo mi ciasno.
Po pracy zrobie Wam zdjęcie brzuchola..i zakopię sukienkę w najdalszym miejscu w szafie, razem z jeansami :baffled:

Marcelina ja to już dużo rzeczy zakopałam na strychu:( A cycki urosły:) Tyle ,że ja się cieszę bo miałam marne B, czasami A zależy od firmy. Niestety to podobno później wraca:(

ja nie dość ze spory biust mam to jeszcze sie troszkę wypełnił... wrrr ehh a możne po ciąży zmaleją ?:-) mojej cioci zmalały do rozmiaru b ale kazda z nas jest innaa ehhh

reklama
Pochwale się moim brzusiem już nie małym :-)

19 tydzie&#324; II.JPG

Do góry