reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marcelina kochana ja tez nie jestem chudzielcem... mam 175 wzrostu i teraz waze 68.5kg brzusia nie widać .. ale za to cycki to na pierwszym planie były zawsze i nadal sa... jak sobie pomyśle ze jeszcze mi urosną to az płakać mi sie chce... ostatnio usłyszałam od babci ze tyłek mi urósł...wiec spokojnie damy rade... a po ciąży wezniemy sie za zrzucanie kg :-)
Kochana, dałabym się pokroić za te Twoje 68 kilo, weź pod uwagę, że ja mam 20 kilo więcej !!!

Ciesze się, że tu trafiłam, bo faktycznie powinno być łatwiej zrzucać później... :-)
Marcelinaa, nie bój żaby, nawet jak przekroczysz 100 to nie Ty pierwsza i ostatnia zwłaszcza w ciążyJa w pierwszej przytyłam 28kg i niestety puknęła 100
. Teraz też jestem mega zagrożona, bo nie zdążyłam zrzucić wszystkiego. Da się z tym żyć
Potem tylko trzeba chować kartę ciąży przed mężem i gra gitara
Zrzucisz, luz blues i orzeszkiPoza tym jesteś wysoka więc nie nie będziesz wyglądać, że łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść
![]()
Muszko (mogę tak?

Wstyd mi przed nim, bo on to taki sportowy typ..lata na siłownie i te sprawy..sam na szczęście mały nie jest ( 198 cm 110 kg) więc, czuję się przy nim dobrze jak przy nikim innym :-)
Uśmiałam się po Twoim poście, wielkie dzięki

Marcelinaa mi bardzo podobają się takie typy sylwetki jaki opisałaś (czyli posiadasz). Czyli taka zbita kobietka co ma wszystko na swoim miejscu i założę się, że Twojej wagi po Tobie nie widać
Tak jest u mojej mamy, uwielbiam jej sylwetkę waży między 90, a 100 i mało kto umie w to uwierzyć. Bo ma i czym oddychAĆ i na czym usiaść a do tego talię.

Zrzucisz, luz blues i orzeszkiPoza tym jesteś wysoka więc nie nie będziesz wyglądać, że łatwiej Cię przeskoczyć niż obejść
![]()
Też się uśmiałam

mucha_nie_siada
Marcelinaa, myślałam, że jak tak rzucasz cyframi to mąż wie
Najgorsze było na porodówce, jak przed urodzeniem skurcze ze stresu mi mijały jak widziałam go przeglądającego kartę pacjenta, a potem z rozerwanym dupskiem potrafiłam przed nim uciekać z nią bo bałam się, że znajdzie wagę
Marcelinaa
no wiesz.. jak tak spojrzysz na mnie na zdjęciu.. to mi pewnie tyle byś nie dała..
ale jak stanę obok jakieś drobnej kobietki, to wyglądam jak guliwer i tyle

ale jak stanę obok jakieś drobnej kobietki, to wyglądam jak guliwer i tyle

Tonya
Zadowolona z życia :)
Marcelina po ciąży na pewno będziemy wszystkie na dietach i wsparcia nikomu nie zabraknie ;-)
W życiu bym nie uwierzyła w Twoją wagę patrząc na to zdjęcie, cudnie Ci się waga rozkłada i talie masz jak osa :-)
W życiu bym nie uwierzyła w Twoją wagę patrząc na to zdjęcie, cudnie Ci się waga rozkłada i talie masz jak osa :-)
Marcelinaa
Marcelinaa, myślałam, że jak tak rzucasz cyframi to mąż wie. Ja tam przed nim też chowam kartę ciąży od zawsze. Jestem skłonna uciekać z wagą pod pachą po domu (jak chce podejrzeć), żeby tylko zgasła i nie zobaczył
. Sam się śmieje, że moja waga to najlepiej chroniona tajemnica kraju
Najgorsze było na porodówce, jak przed urodzeniem skurcze ze stresu mi mijały jak widziałam go przeglądającego kartę pacjenta, a potem z rozerwanym dupskiem potrafiłam przed nim uciekać z nią bo bałam się, że znajdzie wagę![]()
co Ty.. ja tam se mogę rzucać czym chcę, bo mnie mąż nigdzie nie nawiedzi, a już na pewno nie na forum ciążowym

a wagi w domu nie mam wcale hahahaha uważam, że to zbędny wynalazek..
w ogóle.. nienawidzę cyferek... wyobraźcie sobie, siedzimy na wigilijnej kolacji u dziadków męża, po czym dziadek zaczyna opowiadać, że w styczniu 68 roku ważył 61,5 kilo a już w październiku 0,5 kilo więcej i tak jego waga utrzymuje się do tej pory, na co ojciec mojego męża zaczyna podobną wyliczankę, a jego brat wyjmuje notesik spod pachy i odczytuje swoje parametry sprzed 15 lat, jakiś horror !!!!!!!! hahahhahaha
ale cóż.. cała rodzina ze sportowymi tradycjami....
reklama
Podziel się: