reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

reklama
Arteof ja również miałam tak wczoraj, dziś na razie jest ok...ale myślę, że dużo już myślimy o porodzie i to po prostu z nerwów:):-)

eh juz nie wiem sama ale dzis jest ok... poczytalam tylko ze ponoc organizm przed porodem czesto sie tak oczyszcza..

eh.....stresik jest coraz wiekszy to pewne :p

Hej. Dawno nic nie pisałam ale Was podczytuje. Piszę z prośbą o pomoc. Zaatakowało mi zatoki. Przez tydzień brałam gripex ale nic nie pomógł. Mam ropny katar i od przedwczoraj ból głowy. Jest 4 nad ranem a ja nie śpię bo tak mnie boli cała lewa strona twarzy. Zęby aż mnie rwą. Nie wiem jak wytrzymam do wtorku do wizyty u lekarza. Macie jakieś domowe sposoby na złagodzenie bólu?

malutka, wg mnie nie powinnaś brać gripexu. A z domowych sposobów to inhalacje i płukanie zatok. Płukanie jest chyba najlepsze i najmniej przyjemne, a jak to robić to znajdziesz w necie

Oregano, gripex brałam bo ginekolog mi doradził że teraz w tym tyg ciąży już można. Byłam na pogotowiu ale nic konkretnego mi nie dał. Nie chciał dać antybiotyku. Jakbym nie była w ciąży to owszem. Głowa mi pęka jak przy migrenie w dodatku cała lewa strona twarzy jakbym od kogoś dostała a zęby to już w ogóle masakra. Dzięki za rady.

Malutka ja Cie rozumiem, bo tez pol zywa jestem, chroba i mnie dopadla. Niestety z zatokami nie pomoge bo nigdy z nimi problemu nie mialam. Jedz na pogotowie jeszcze raz i nie daj im spokoju poki nie zapisza czegos porzadnego.

reklama
Hej Kochane!!
Jak tam sapomoczucie w tych ostatnich tygodniach??? Dajecie jakoś radę/ Mi najbardziej dokucza wolno lecący czas :p I tak jak Arteofbeauty częste wizyty w toalecie.. tak jak całą ciążę miałam straszne zaparcia tak teraz jest zupełnie inaczej !! Organizm wie co robi ;) pozdrawiam serdecznie !!:-)

Do góry