reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

Ja jakos w 8tyg mialam jednorazowe ,małe plamienie.Bez bóli itp. Moj Dr powiedzial,ze często jest to "plamienie przypominajace" , które wystepuje w czasie spodziewanej miesiaczki. W moim przypadku chyba tak było ...ponieważ więcej się nie powtórzyło...tak bardzo się wtedy bałam :(

Życzę Ci aby wszystko było dobrze! Lepiej dmuchac na zimne !powodzenia.

------
Ja tak strasznie duzo spię :( czy to normalny objaw ?

reklama
Za wcześnie się pochwaliłam. Głowa znów boli, spać nie mogę, bo strasznie zgaga mnie dziś męczy :angry:. Jak nie 1 to 2 na raz :wściekła/y:. Strasznie źle się czuje. Szkoda, że zasnąć nie umiem, by na pewno się polepszyło po drzemce :-(.

dziewczyny, dziękuję wszystkim za kciuki i słowa otuchy; nie dałam rady iść sama do szpitala, poczekałam na męża i razem pojechaliśmy;
wygląda na to, że wszystko jest ok, nadprogramowo mogłam podejrzeć znów bobo na usg, fikało i machało kończynami jak na disco:) i serduszko bije! boże jaką ulgę poczułam....

To bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku, ale napewno lepiej bylo sprawdzic niz potem miec wyrzuty sumienia ze sie cos zaniedbalo. Super:tak::-D

dziękuję Wam raz jeszcze!!! tak sobie myślę, że może tak miało być, miałam poczuć jak ważny Ktoś jest w brzuszku i jak bardzo trzeba się o niego zatroszczyć; nie to, że ja się nie troszczyłam, nie oszczędzałam itp., ale w ferworze codziennych spraw, przy braku uciążliwych dolegliwości, ciąża była takim dodatkowym faktem w moim życiu (nie wiem jak to nazwać); a teraz wiem jak bardzo delikatna jest ta istotka, jak bardzo muszę się o nią troszczyć, myśleć o niej;
dziś zdałam sobie sprawę, że nie rozmawiam z bobasem w ogóle... trzeba to koniecznie nadrobić... dobrze, że mam szansę:)

Ale sobie bigosu narobiłam. Przez cały dzień miałam potężną zgagę i ból głowy. Posłuchałam mamy i zjadłam kilka orzechów na zgagę. Zgaga przeszła, ale teraz jak oddycham czyje w brzuszku tysiące szpileczek :szok:. Wcześniej nie jadłam orzechów więc na pewno to po nich :baffled::dry:. Już nie wiem co gorsze i jak temu zaradzić. Chyba znów mnie czeka nie przespana nocka w dodatku daleko od A :wściekła/y::no::angry::crazy:.

reklama
Do góry