reklama
wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
lepsze ziółka dziewczynki niż lekarstewka
Kinia
sierpień 2009
Najlepsze na żołądek to chyba siemię lniane. Działa osłaniająco i przy regularnym piciu dobre na zaparcia. Do tego ma dużo innych przydatnych i zdrowych rzeczy
Maluszkowi na pewno nie zaszkodzi
Moje maleństwo dzisiaj niestety dołączyło do grona aniołków :-( Właściwie stało się to już jakieś 2 tygodnie temu bo ciąża obumarła w 9 tygodniu, ale dzisiaj wyłyżeczkowano mi macicę :-(
W środę wieczorem miałam delikatniutkie plamienie z krwią więc pojechałam do szpitala. Tam zrobiono mi usg i powiedziano że dzidzia nie żyje. Zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał mi jechać do jego szpitala. Niestety potwierdzono diagnozę :-( Cały czwartek próbowano wywołać poronienie, jednak nie udało się i dzisiaj zrobiono zabieg :-(
Trzymam kciuki żebyście wszystkie miały więcej szczęścia.
Pozdrawiam
W środę wieczorem miałam delikatniutkie plamienie z krwią więc pojechałam do szpitala. Tam zrobiono mi usg i powiedziano że dzidzia nie żyje. Zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał mi jechać do jego szpitala. Niestety potwierdzono diagnozę :-( Cały czwartek próbowano wywołać poronienie, jednak nie udało się i dzisiaj zrobiono zabieg :-(
Trzymam kciuki żebyście wszystkie miały więcej szczęścia.
Pozdrawiam
roksana113
mama Bartuni ;)
malutka80 współczuje

reklama
Kinia
sierpień 2009
malutka80, brak słów.... Jesteśmy z Tobą całym sercem... Trzymaj się dzielnie, choć to pewnie wcale nie będzie łatwe...