Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
, od słodkiego dalej mnie odpycha choć czasem coś zjem jak na chwilę ustąpi, no i ostatnio zauważyłam zę jak mąż użył swoje perfumy to mnie cofało od niego
ale mu nie powiedziałam o tym heh. No i jeszcze jeden objaw który pojawił się w trakcie ciąży to taki, że gdy idę do marketu to jakoś dziwnie się tam czuję, niedobrze mi pić się chce a nigdy tak nie było
ja mam tak samo w marketach,wogóle zakupy to dla mnie teraz udręka,w sklepie mi duszno,wszystko mi śmierdzi,drażnią mnie ludzie, że ich tak dużo,bardzo mi się chce pić noi te mdłości,masakraja też mam problem z zapachami, nie mogę czuć wędzonego, od słodkiego dalej mnie odpycha choć czasem coś zjem jak na chwilę ustąpi, no i ostatnio zauważyłam zę jak mąż użył swoje perfumy to mnie cofało od niego
ale mu nie powiedziałam o tym heh. No i jeszcze jeden objaw który pojawił się w trakcie ciąży to taki, że gdy idę do marketu to jakoś dziwnie się tam czuję, niedobrze mi pić się chce a nigdy tak nie było
no i jeszcze ma jakąś awersję do mięsa, mogło by one nie istnieć dla mnie teraz

, woda też mi jakoś nie smakuje...
- tylko prysznic! Mus to mus!
czyli ogólnie - nie narzekam; nawet na słodycze patrzę już łaskawszym okiem;