irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
:-d:-d:-dmoje grzeczne dotąd dziecie wczoraj kilka razy próbowało mnie ciągnąć za włosy(chyba łysa juz jestem),a jaki ryk,że mu nie pozwalam.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-d:-d:-dmoje grzeczne dotąd dziecie wczoraj kilka razy próbowało mnie ciągnąć za włosy(chyba łysa juz jestem),a jaki ryk,że mu nie pozwalam.![]()
.Ktoregos dnia nawet sobie pufe przystawil aby do niej siegnac
.Napakowalam w nia teraz ciezsze zabawki i nie ma siły
.I zwykle malolat nie jest sam.Moge go nawet na podworko z dzieciakami puscic
.Wczoraj siedzial ze 2 godziny w piaskownicy z Dominisia
:-)
a to ci narobiła roboty. 
U nas to samo Jenni tylko kiedys interesowala sie dekoderem z polsatu pare raty pocykala i jej przeszloIrtasiaa to ci narobiła roboty.
Co do sprzętów, to u nas już względny spokój, Oli miała okres, że kręciła się z łapkami przy wideo, ale generalnie to sobie tylko pstrykała niegroźnie klawiszami, a teraz już nie podchodzi do niego. Tylko na topie są cały czas piloty i komórki, ale nie rzuca nimi ani mie uderza w nic, tylko próbuje dzwonić i przełączać programy![]()
a telefony i piloty uwielbia zaliczyla juz dwie rozmowy jedna z z komorki a druga z telefonu stacjonarnego
.W sumie to sie nie martwie,bo i tak go nie uzywalismy.Dvd stoi wysoko na szafie to nie siegnie:-).Balismy sie,ze starszaki beda za duzo sobie pstryukac.A i Kondzio do glosnika od kina domowego wsadzil nam pileczke plastikowa od zjezdzalni
.Na szczescie dziala,wiec na razie nie wyjmujemy,bo jeszcze cos gorszego wsadzi...