reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

To ja jeszcze do tego grona zgłaszam Martynkę :-) i z tego co pamiętam to Maks też urodził się 10. Chyba ten dzień ma najsilniejszą reprezentację :-).
Jeśli chodzi o wymiary to 21.02 na wadze było 6800 więc na dzień dzisiejszy to 7kg pewnie pękło :eek:. A na długość to chyba 63cm - na ile udało mi się zmierzyć w zeszłym tygodniu. Trzecie szczepienie mamy 22.03 wtedy będzie aktualizacja :-)

reklama
No to świętujemy dzisiaj mamuśki:-D co to bedzie jak będą miały roczek:szok:tak zdecydowanie 10 jest oblężony:-D

wszystkiego najlepsiejszego dla Marty, Martynki i Maksa:-)
hehe z tego grona tylko moja Paula na P:-D

Ja tez dziewczyny zycze naszym bobaskom samych sukcesow na 4miesiaczek wszystkiego naj dla Maksa, Martynki, Paulinki i mjej Marty ode mnie hahahha

BIG BUZIACZKI I UŚCISKI DLA NASZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW :-)
MARTUSIU,MARTYNKO,PAULO I MAKSIU - ROŚNIJCIE ZDROWO I NIE MĘCZCIE ZBYTNIO SWOICH MAMUSIEK ;-)

My tez dolaczamy sie do zyczen:tak: Dwa dni temu moj maluszek tez obchodzil swoje 4 miesiaczki, a dzisaj to Konradka swieto.Wszystkiego dobrego!!

reklama
Do góry