reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

no to Beti zazdroszczę siostry. he, he...ale moje też mają przydatne zawody...jedna fryzjerka /płacę tylko za farbki/ a druga pielęgniarka...ach, gdyby one wiedziały jak ja je kocham...

reklama
No, fajnie macie z siostrami :tak: . Ja to niestety, żadnych luksusów nie mam, bo brat (informatyk) mieszka w UK, a siostra uczy się w gimnazjum...Qrcze,żadnego pożytku z mojego rodzeństwa :no: ;-)

Oj, dziewczyny, ja mam nadzieję, że zawód mojej siostry nie przyda mi się-jest po resocjalizacji hihihih( ja również :)
Ale muszę przyznać, że zawód mojego męża jest baardzo przydatny:-) Coć w chwili obecnaj wolałabym, żeby był pediatrą , uch, babie nie dogodzi...

rodziny nie wybierzesz ;-) ja mam siostre glowna ksiegowa, brata elektryka, brata wiecznego studenta i brata ktory jezdzi po calej Polsce i zadko jest w domu ;-)

Hmmm... A ja myślałam, że moja dużo waży :dry: Dziś na szczepieniu 6500 i 63 cm.
Moje plecy to jeszcze jako tako ale mam okropne nerwobóle biegnące od karku przez ramiona. Boli jak cholercia :wściekła/y:

Moje siostry też jeszcze za bardzo nie przydatne. przynajmniej na razie :dry: Jedna studiuje architekturę a druga biologię.
Do czego by je tu wykorzystać... :confused:

no to byliśmy dzisiaj u lekarza pediatry i ortopedy...z tą wysypką to chyba spanikowałam bo to nic wielkiego:eek: Paula teraz już mniej przybiera jak na początku bo waży 6,900 (to wszystko przez te ćwiczenia) myślalam że będzie grubo ponad 7kg. z bioderkami wszystko wporządku więc uffkolejny problem że się tak wyraże z głowy.
chyba jednak u nas ju będą wychodzić zęby bo lekarka powiedziała że dolne dziąsełka sa bardzo pogrubione i ostrzegła mnie żebym się przygotowała;-)

moja siostra robi magistra z socjologii więc raczej mi się nie przyda. no no lekarz to by mi się sprzydał w rodzinie...

Za to ja mam obstawę prawie ze wszystkich frontów;-): mama jest pielęgniarką, tata elektronikiem (nieoceniony przy wszelkich awariach i zakupach sprzętu), siostra po technikum gastronomicznym - jakie ona cuda potrafi, szwagier mechanik i robi remonty, teściowie - farmaceuci, a szwagierka studiuje angielski. No i mąż matematyk. I powiem Wam, że mimo wszystko brakuje dentysty i prawnika ;-)
A co do Martynki to kolejne pudełko za małych ubranek spakowane i pojechało do cioci - kolejna dzidzia w rodzinie we wrześniu :-D

no rodzinka czasem sie moze przydac- u mnie brat dentysta, mama farmaceutka- i sie przydaja-racja- siostra jeszcze bezuzyteczna bo dopiero mature robi- a chce isc w slady mamy by było co z apteka zrobic....ojciec mój jubiler- czasem sie przydaje bo bizuterie podrzuca:tak: maz mi nigdy nic nie kupił z takich rzeczy- no pomijajac pierscionek zareczynowy:tak: tescie handlowcy wiec czasem za free lub tanie cichy podrzuca- a szwagierka nie pracuje- a z wykształc.krawcowa- wiec spoko czasem cos skróci- a jej maz budowlaniec wiec do budowy naszego wymarzonego domu bedzie jak znalazł....moze...jak sie dorobimy-ups za xxxx lat

reklama
hehe a u mnie jakoś mało tych fachowców, siostra jedna to taki wolny ptak druga w gimnazjum. tata strażak, macoszka księgowa, teściowa tez w ekonomi siedzi i reszta tez taka ze tak powiem biurowa rodzinka. heh. Konrad waży 7150kg. wczoraj go wazyłam bo wstąpiłam na spacerku do przychodni.:-D

Do góry