reklama

Nasze fotki :)

reklama
dziewczeta przepraszam ze tu Emily to Twoja czapeczka jest juz gotowa, teraz buciki sie robią. daj znac na priv DSC03901.jpgDSC03902.jpgDSC03903.jpgDSC03904.jpgDSC03905.jpg

pare ostatnich fotek:

Maksio moj kochany:

i moj Spiderman:

moja nowa dzidzia :))

mamooooooooooooo ratuuuuuuuuuuuuuuj te kozy chca nas zjesc!!!!!!

i Feluś rozrabiaka:

sztuczne oddychanie lalce trzeba zrobic: (taki mlody a juz wie o co kaman)

sciagnalem obrus ze stolika i zwiewam, nie wiedzac, ze mam dowod rzeczowy na glowie :-D

flipsa jem:

ukladam puzzle z bracholkami (serce roscie!..):

moje chlopaki w dzien:

i moje chlopaki w nocy:

i polroczniak rządzi (zdjecie z wczoraj):

znowu was zasypalam :-D wybaczcie!

aenye wspaniała rodzinka.pl serio kojarzycie mi się z tym serialem wszyscy piękni wspaniali i szczęśliwi
piękne te twoje zdjęcia super ci wychodzą można wiedzie jakim aparatem robisz ? a filmik kręciłaś aparatem czy kamerką? ja szukam jakiś aparat mój K chce nikona.

Aenye juz jak zdarta plyta napisze ( bo ogladajac was mozna tylko wzdychac) piekni wszyscy,nie wiadomo kto ladniejszy:DDD

Akkm co do aparatu to chyba trzeba miec jeszcze troche talentu.my szarpnelismy sie na canona ,ktorego polecila mi przyjaciolka i ich zdjecia tym samym aparatem sa o niebo ladniejsze!!!nad morzem znajomym tez nawet inny kolor morza wychodzil ( a morze bylo to samoDDD):-D:-):szok:

Ostatnia edycja:
reklama
przesadzacie :-)

baby
, tak, to koszulka 62, na nas juz tez mocno kusa (siega raptem do brzucha i w ogole dosc obcisla jest, rekawki przykrotkie), ale ja straaaaaaaaaaaaaasznie ja lubie ;-) i nie moge sie opanowac, czesto ja ubieram! ale teraz juz 68 na tapecie, ta ze zdjec ostatnich to tez reserved, 68 i jest akurat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry