Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tutaj zabawki są tak śmiesznie tanie, że aż grzech dziecku nie kupić zwłaszcza jak sobie pomyślę, że Ja ani 1/20 z tego nie miałam, bo nic w sklepach nie było ale tak to jest jak sie ma prawie trzydziechę
po fotce była gleba
przyczajony....
Mikołajowo..........
nowoczesny pojazd Mikołaja renifery wypuszczone na wolność!
mama ciąga nie wszędzie w tej furze
tato kupił bodziaka mały kibic...
baby Adi spryciula na całego super chłopczyk :-) a zabawek to ma faktycznie mega dużo ducha Tymek supranco wygląda w tej czapie i stroju Mikołajka i jakie ma super pojazdy :-)
i niech rosną dziewczyny dla naszych chłopaków
śliczne dzieci - naprawdę.
Mój synek też uwielbia odkurzacz - podobnie mikser, suszarkę itp akcesoria ;-)
Tu jeszcze mój Adaś pędziwiatr ;-) biegający w chodziku oraz z paczką mikołajową, z której nie zje ani jednej rzeczy, bo większość rodzice zjedli lub ofiarowali starszym dzieciom w rodzinie (ale też najbardziej interesowała go szeleszcząca folia ;-) ) oraz przy próbach wstawania w łóżeczku:
...jednym slowem...przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecudne ...wszystkie mikolaje i mikolajki...czapkowcy,kolczykowcy,zarloczki,jaselkowcy...cudne mamy dzieci