• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
jest mi naprawdę strasznie przykro :( nie wiem co napisać bo w takim przypadku żadne słowa nie są odpowiednim pocieszeniem. Trzymaj się gosiu

nie zmieniaj...z tego,co wiem to częściej sprawdza się termin OM niż usg,który zmienia się naprawdę czasem bardzo często:)pod koniec pierwszej ciąży od 30 tyg zmieniał się co 2 tyg,a urodzilam dzień przed terminem wg OM:)

no w sumie racja bo według USG to wszystko zależy od tego jak dokładnie wymierzy dziecko lekarz bo wystarczy kilka milimetrów różnicy i data już ywskakuje inna. Zresztą w USG wyskakuje średnia wszystkich wymiarów i npo główka powina się urodzić 29 maja, nóżki 25 maja a brzuszek 26 maja :) średnio wychodzi 28 maja i to jest data porodu według USG :)

reklama
Nie liczys ie wedlugo USG tylko wedlug OM !! ja tez mialam taki dylemat ale co szlam na usg to termin by bylk inny!!!
Kropecka superowa jest ta stronka ktora podalas!!! bardzo spodobal mis ie kalendarz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry