reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

ja płaczę kilka razy dziennie, a potem sama się z siebie śmieje :)
u mnie strasznie dziwnie jest z tym siusianiem, bo w dzień jest jakoś normalnie, za to w nocy wstaję 5 razy - okropne (przynajmniej to wyjaśnia senność ;))

reklama
Kropecka gratuluje i dopisuje!!

ja odpadam....maz musial wziasc dzis wolne bo sama bym nie dala rady:( czuje sie tragicznie:(
caluje!

No sa czasem takie dni... Lilith!!!Mam nadzieje, ze juz wkrotce poczujesz sie lepiej i ciesze sie, ze meza masz pod bokiem!!!Bedzie ok!!

Tamarunia tez mam nadzieje ze bedzie oki!
Niestety zle dni mam juz dluuugo!!
a teraz to juz wogole si epogorszyly:(
ale wlasnie!wazne ze jest mezus i z maluchem wszystko dobrze!

No wlasnie, szkod,z e sie tak meczysz, ale mowie ci-bedziesz juz niedlugo tryskala energia!!Zobacz!juz tylko niecale dwa tyg do konca Itrymestu!!!
A jesli chodzi o meza, to fajnie jak nami sie tak opiekuja. Najbardziej mi sie podoba, jak o wymiotowaniu maz zabirera miske z wymoicinami i mowi:Idz do lozka. Jej jakie to fajne, ze sie nie brzydzi...a i jeszcze jak wymioyuje to trzyma mnie zawsze za ramie, jej co ja wypisuje, naprawde nie poznaje siebie...

No wlasnie, te mdlosci!Ja juz 7 tydzien nosze dzidzie w brzusiu.I dopadly mnie dolegliwosci.Jeszcze nie wymiotuje ale ciagle jest mi niedobrze i kreci mi sie w glowie.No i ten straszny bol piersi!Moze wiecie kiedy on przechodzi, a moze ma sie go jakos zlagodzic!
Trzymajcie sie majowe mamy :laugh:
p.s.pomozcie wkleic suwaczek bo nie moge sobie z nim poradzic. ;)

ja też strasznie cieprie z powodu bólu piersi, ale tego raczej nie da się złagodzić. Chociaż kupiłam wczoraj stanik sportowy, taki bez szwów i koronek i jest trochę lepiej. To podobno przechodzi pod koniec pierwszego trymestru

nio ja tez planuje kupic taki staniczek i to szybko, moze bedzie lepiej.Nio a do konca pierszego trymestru to jeszcze troche, oj nie wiem jak wytrzymam, ten bol jest okropny :(
Duzo sily gosiu f :)

Ja jeszcze mam te bóle piersi - chociaż juz mniejsze, a stanniczek to mam bez koronek i drucików i rozmiar duużo wiąkszy - ale to nie problem, bo ja mam raczej mały biust.
A wymioty nie każdego męczą - np. ja nie miałam jak byłam w 1 ciąży i teraz też nie mam, ale u mnie to raczej rodzinne.

reklama
Wlasnie, ja nie pamietam jak moja mama przechodzila ciaze i nie moge jej o o zapytac, bo ja mieszkam w Uk.Nie moge ja o to zapytac bo chce zrobic rodzicom prezent pod choinke! Kiedy pojedziemy do nich na swieta to dopiero sie dowiedza ze beda dziadkami! :)
Ja na razie nie wymiotuje ale jest mi caly czas niedobrze, oj to okropne! A do konca I trymestru jeszce daleko!

Do góry