reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Witaj Gunia :) Moze napiszesz cos wiecej o sobie w watku "Cos o sobie"? :)
Gosiek, jakie tam cztery ;) Trzymamy po osiem: i my i niunie trzymaja po 4 kciuki (na nogach i na rekach) ;)

Teraz wybieram się na USG na 9.30. Jak wrócę to zaglądnę na wątek "coś o sobie" i napiszę. A tych kciuków moze sie okazać trochę więcej ;)

jejku jak mi przykro że Madziujki nie ma z nami. Naprawde wierzyłam, że wszystko będzie dobrze :mad:

magdusia 777 wchodzisz na stronkę http://lilypie.com/ potem wybierasz expecting a baby zaznaczasz sobie suwaczek potem akceptujesz i kopiujesz 2 link- wklejasz go na swoje konto i to chyba wszystko. Mam nadzieje że nie namieszałam :laugh:

Już po. Serduszko pięknie pracuje.Tylko przeziorność (czy jak to sie nazywa) trochę wysoka. A nosek cały czas zakrywał (ponoć on) rączkami, więc nie było widac czy jest ta kość, czy nie - pewnie się orientujecie , że jest to też wyznacznik ewentualnych wad genetycznych. Lekarka zaproponowała badania przesiewowe, ale chyba nie bedziemy robić. Czekamy i mamy nadzieję,że wszystko bedzie dobrze. Najważniejsze, że dalej jest z nami.

reklama
Do góry