reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

jolek-chyba na prawde Niko zareagował na ten pajacyk:cool2:dziwne, ale prawdziwe:tak:;-):-)
martussa-Jestes najlepszą mamuśką na świecie
super sobie poradziłas, jak Hania boi sie ciemności to kup lampke.Nam wystarcza taka maleńka przy niańce, a u chłopcówjest gwiazdka z ikea, daje tylko poblask.Naprawde jak będziesz konsekwętna to do następnego tygodnia opanujecie spanko osobno. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciukasy za Ciebie mamuśko i za Haniule:tak::tak::tak:
ardzesh- no to jeszcze przed Tobą pojedynek na podusie, będzie dobrze, tylko wytrwałosci mamuśki.:tak::tak::tak:

reklama
Ja poprzestanę na jednym dziecku. Nie daję już rady:( Jestem zmęczona pomimo że odciąża mnie parę osób.A jeszcze Miłosz po nocach mi nie śpi a ja nie mam nieraz pomysłu jak go uśpić. On się męczy i ja:( Mam dosyć ząbkowania, bo biedactwo cierpi:(

Mam dosyć ząbkowania, bo biedactwo cierpi:(

ja też mam już dość ząbkowania. my jeszcze do tego mamy problem z jedzeniem przez te zęby. :-:)-:)-( i budzi mi się w nocy co godzinę. kurczę jak wychodziły dolne jedynki nie było aż tak źle i mały się tak nie męczył.:no:

Martussa a jak dzisiaj usypianie poszło?

maltanka mój nie ma żadnych zębów i męczy się bardzo_Oj wiem też miałam okres że nie chciał jeść za bardzo.Ale za to przez sen mocno płacze a twój?

maltanka mój nie ma żadnych zębów i męczy się bardzo_Oj wiem też miałam okres że nie chciał jeść za bardzo.Ale za to przez sen mocno płacze a twój?
mi Hubert obudzi się w nocy z płaczem, wezmę go na ręce, parę minut ponoszę i znowu śpi, ale jest to prawie co godzinę, także jak ja już usypiam on siębudzi i tak wkółko

No ja niby śpię ale często w nocy usypiam go bujaniem nawet 3 godz. a potem nie pamiętam kiedy go karmiłam. Jeszcze czeka mnie dzisiaj Brzydula:) Oglądałaś?

Kochane badzcie wytrwale!!!!!

U nas jest coraz lepiej,Gracjanek budzi sie raz ok 5-6 i wtedy przechwytuje go naszego lozka i spimy do 7:-):-)ach zeby juz tak zostalo...:tak:

reklama
A mi chyba ktos dziecko podmienil...:-( Tak ladnie zasypial, a od wczoraj masakra jakas, w dzien tez. Dzisiaj nawet spal na mnie przez pol godz.:sorry: Lacze sie zatem w bolu;-) i trzymam za nas wszystkie kciukasy! Martus, a jak Wasze usypianie dzisiaj?

Wracajac jeszcze do tego nieszczesnego ciastka, to ja to widzialam, ale probowalyscie kiedys zabrac dziecku cos co mu bardzo smakuje? Moja wina, bo powinam, ale pomyslalam, ze najwyzej dostanie wysypki, a tu bach!:-(

Do góry