reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ardzesh Miłoszek mi dziś też zaserwował noc pełną wrażeń. Budził się często i nie miał zamiaru iść spać. Teraz ładna pogoda to na dworze mi śpi a ja w domku siedzę i nasłu****ę. Jeszcze u nas znowu remont więc mamy wesoło. Ostatnio też na mleko i kaszę kręci nosem.Odpukać zdrowy jest.

reklama
Golimek a co to się stało, że u was zapalenie oskrzeli? Ciągle słyszę, że ktoś to łapie! Jakaś epidemia? :eek:
Zdrówka życzę!!!

Justa, a jak u Was? Poprawa zdrowotna?
Jeżyk - a jak u Was?
A w ogóle, to co się dzieje z lajfikiem? Nie mówiąc już o Nathalie!

Ardzesh, gdybym ja to wiedziała. Ogólnie ta choroba mnie przeraziła, Franek jeszcze nigdy nie był chory, tylko katar czasem, a Helka jest taka mała i już zapalenie oskrzeli:-(

No my dzisiaj juz prawdopodobnie wracamy do domku.
Ardzesh ja nie mam pojecia skad sie to przywloklo. U nas poszlo ekspresowo: czwartek tylko kichanie, w piatek juz z noska lecialo i w piatek w nocy ok. 1 pobudka z ostym kaszlem szczekajacym...znowu zapalenie krtani i zapalenie oskrzeli, na ostry duzyr, szpital...w srode juz mielismy wychodzic to wyszlo zapalenie pluc...nikomu nie zycze pobytu w szpitalu i zrobie wszystko zeby tam nie wrocic.

Czy ktos uzywa inhalatora/ nebulizatora?????????

reklama
Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!!!!!!!

U nas nie zaciekawie,bo malemu przebija sie kolejny zabek(gorna dwojka)i o ile dni sa calkiem znosne to noce bywaja okropne...
Dziewczyny przez jaki okres najdluzej podawalyscie maluchom paracetamol,po ilu dniach nalezy zrobic przerwe? Bo zabkowanie daje w kosc malemu i nam,a tylko paracetamol przynosi ulge

Do góry