mary105
Fanka BB :)
miki dużo zdrówka dla twojej rodzinki
U nas Zosia też ostatnio znowu nie przesypia całych nocek 2razy się budzi przeważnie ale dam jej trochę pic albo przytulę i zasypia
Dzisiaj w nocy tylko nie chciała zasnąć tylko się bawić
Wziełam ją na chwile do mnie ale latała mi co całym łózku i bałam się że zleci wiec poszła z powrotem do łóżeczka dałam jej telefon którym sie bawi z biedronki i ja drzemałam a ona sie bawiła otwierała i zamykała ten telefon Tylko hallo,goodbye słyszałam i inne melodyjki
jak jej sie znudziła to trochę po marudziła ale widziała że ja nie wstaje to w koncu sie położyła i zasneła W sumie godzinę prawie to trwało Mam nadzieje że to jednorazowe było
U nas Zosia też ostatnio znowu nie przesypia całych nocek 2razy się budzi przeważnie ale dam jej trochę pic albo przytulę i zasypia
Dzisiaj w nocy tylko nie chciała zasnąć tylko się bawić
Wziełam ją na chwile do mnie ale latała mi co całym łózku i bałam się że zleci wiec poszła z powrotem do łóżeczka dałam jej telefon którym sie bawi z biedronki i ja drzemałam a ona sie bawiła otwierała i zamykała ten telefon Tylko hallo,goodbye słyszałam i inne melodyjki
jak jej sie znudziła to trochę po marudziła ale widziała że ja nie wstaje to w koncu sie położyła i zasneła W sumie godzinę prawie to trwało Mam nadzieje że to jednorazowe było

Poza tym maruda cały dzień, wszystko nie pasuje, najlepiej na rękach chodzić z miejsca na miejsce. No i jeść prawie w ogóle nie chce. Wczoraj rano zjadła ok 90 ml gęstej kaszki, potem próbowałam dać tarte owoce z odrobinką jogurtu - pluła, zrobiłam mleko wypiła 20 ml i odpychała butelkę. Dopiero o 16.30 zjadła obiadek, za to cały słoiczek. Przed snem też zjada tylko 150 ml kaszki, a jadła już 240
Mam nadzieję, że to zęby. No i znów dupcia odparzona zaczyna być - próbuję z nabiałem... Oszaleć można...