Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Piękne zdjęcie Agusia)) Ja jeszcze dzisiaj umieszcze swoje bo ostatnie to sprzed 2 tygodni tu umieszczalam, ciekawe czy jest jakas zmiana bo ja w lusterku nie widze......
Moja fasolina też się ciekawie rozwija, ale wkleję coś, jak będzie większą różnicę widać.
Na balu sylwestrowym wyglądałam, jak z połówką arbuza pod sukienką - mój mąż pękał z dumy A ja celowo włożyłam dopasowaną sukienkę - w końcu nie mam się czego wstydzić, a wręcz przeciwnie
Cześć dziewczynki. Wracam po długiej nieobecności. Nie odzywałam się bo net mi się zwalił, ale dziś już działa prężnie. Maluszek rośnie a ja razem z nim
Fika jak mały akrobata W sylwestra się śmieliśmy z mężem, że tańce sobie urządził :
Teraz kilka fotek brzusia.
Dla porównania to z 14tc:
A to aktualne, 20 tc (dziś zaczęliśmy 20 tydzień):
Oczywiście jak zawsze nie wiedziałam które wybrać ;D
Wszystkie brzuszki są śliczne. Dawno mnie nie było więc miałam co oglądać
Ale się brzuszków pojawiło ))) heh niesamowite ile radości mogą sprawiać takie zdjęcia-bo wiadomo co kryje się pod takim pasibrzusiami)) ja wkleję mój w piatek- będę w czwartek u szwagra na urodzinach to popstrykam sobie fotki, bo już brzuszunio podrósł))) A wasze brzusie są niesamowite, a dzieki nim widać jak czas szybko leci...... niektóre już mają półmetki lub są blisko półmetku a jeszcze niedawno przezywałyśmy pierwsze mdłości iitp.
Jak dla mnie to ten drugi trymestr jest o wiele lepszy, wreszcie czuję, że wracają mi siły, i mogę się cieszyć ze swojego stanu)))))