reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Rusałka ten twój brzusio to malutkii zgrabniutki, jak ci wywali nagle....:))))) ;) Calo Ty masz już duży jak na 16tc, ąliczny brzusio i śliczne spodenki:))))

reklama
Dzięki dziewczyny, najlepszy to jest wieczorkiem jak go smaruje kremikiem :) I wiecie co, wydaje mi sie ze moj dzieciaczek lubi bardzo prysznice albo kapiele takie zwlaszcza ze swiecami, zapachowe, bo mamusia sie wtedy bardzo rozluznia :)

Rusalko, ano jeszcze mam wciecie w talii, ciekawe jak dlugo :) :) :) :)
Brzuszek zaczal mi niezle rosnac, juz w pracy zauwazaja....
Twoj brzusio bardzo zgrabniutki!!!!!

Calo - fajny TWoj brzusio!! Tez mam jeansy ciazowe z pasem

Rosna nam brzuszki ze ho, ho!!!!

Rusałko, Ty to chyba mogłabyś ukrywać ciąże do 9 miesiąca, calo super brzuszek noi i gatki ;D, Aniu a Twój brzuszek przypomina mi najbardziej mój- takie pagóreczki:)))

Heh..dziękuje:)-mówiłam Wam..niewiele brzuszek urósł..mieszcze sie w dawne ciuszki.. poki co moja Klaudys i jej mieszkanko niezauwazalne..ale pewnie niedlugoo:)..Nawet na lotnisku - stalam jako pierwsza w kolejce, a pani oddała mój paszport podczas odprawy i powiedziała kobietyz dzieckiem, bądz w ciazy maja pierszeństwo..Uśmiałam sie i puściłam kobietę z dzieckiem..a sama popatrzyłam na meża z niesmakiem.., ale wyśmialiśmy ją- Klaudys nasza slodką tajemnica:)!
Wasze brzuszki juz takie slicznie ciazowe:)- ..ale i na mnie przyjdzie kolej:)!

heh- Moniolek- komplementaro:)- juz nie taka znowu laska;)- ciutkę bioderka szersze;)..a talia jakaś..jak pisałam- zanika?:)
Cieszę sie, ze imie sie podoba:)!
Buziaczki!

Ja do tego imienia mam ogromny sentyment :) Mielismy kiedys na oddziale pacjente Klaudysie i to byla sliczna i wspaniala dziewuszka (Teraz juz jest zdrowa i jest w domu ) zawsze jak slysze to imie to sie usmiecham ;D

reklama
dziewczyny nie uwierzycie ale mi w ciagu jednego dnia brzuch wyskoczyl :o
jeszcze do przedwczoraj pojawial sie wieczorami i znikal po przebudzeniu a tu nagle jednego dnia mnie wydelo i rano nie zeszlo! ani dzisiaj! zaczynalam sie martwic ze brzucha nie ma a teraz juz nie da sie go wciagnac zeby nic nie bylo widac hihihi Ale numer.musze dorwac aparat i sie "popstrykac"

pozdrawiam

Do góry