Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez jeststrasznie wstyd ze nie potrafie upilnowac swojej malej tromby powietrznej
My juz przezylismy spadek z lozka, wyjscie z lezaczka mimo ze byla szelkami spieta, wyskoczenie z samochodzika , i mnostwo guzow na czole :--
-( ktore sa non stop bo Blanka chce wszedzie byc
...najlpeiej by bylo jakbysmy przyczepialy sobie maluchy na plecach (tkj. robia to murzynki)i wtedy robia sobie wszystko w domu a male maja na plecach i nie martwia sie nic
:-)
ale niestety nie umiem tego robic
:-(i nie mam takiej plachty -husty nie wiem co one maja ...heheh ale bardzo pomyslowe to jest
Pociesze Was to nie 1 i nie ostatni upadek , i guz i siniak
dzieciaki nie sa z porcelany ani cukru nic im nie bedzie
(tylko wszystko w swoich granicach)

no ale nie da rady upilnować takich małych dzieci. Nawet jakbyśmy chodzili za nimi cały czas krok w krok to też był by jakiś siniak.Ogłaszam wszem i wobec,że od 2 marca Julian raczkuje.![]()

Kacper nie chce prawie jeść.... Może mu się przejadło???
Jadł tak dużo że jestem teraz zaniepokojona.... Potrafi zjeść 100ml mleka wieczorem i dopiero rano tak ok 9 zje coś.... ale też nie za dużo...
Kurczę czy coś jest nie tak??? zauważyłam ze jak jest głodny to sam woła swoim a gggggggrrrrrr ma-ma
śmiesznie to brzmi
Już parę stron temu pisałam co sądzę ja i inne dziewczyny też o tej sprawie.Więc nie będę się powtarzać
.