dzieki , mam pytanie mamus zabkowych juz doswiadczonych , ile rosnie zabek,jak dlugo ?? Moja mala ma juz od 3 albo i 4 tyg zabka i strasznie wolno rosnie...
czy moze byc cos nie tak 

czy moze byc cos nie tak 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czy moze byc cos nie tak 
a druga to tez tak wolno rosnie a kiedy rosna gorne? jak wyjda dolne jest na to jakas zasada?
:-)
a nie widac zadnej kreseczki bialej lub czerwonego dziselka ?? nie oplacze jak mocno cos przygryzie , daje sobie zajrzec ? moja mala nie daje ale dzis ja podstepem wzielam 
Pewnego dnia, apalismy razem w naszym lozku, wyszlam na chwile po cos na dol i mialam wrocic za chwile i slysze bum, wiec biegiem po schodach, co sie okazalo ze maly wyczul ze mamusi niema obudzil sie zaczal sie krecic po lozku i z niego spadlbylam w szoku, ale nic mu sie nie stalo.
siedziała sobie i bawiła się a ja na chwile odwróciłam sie do niej tyłem by cos tam sięgnąc i słysze trachhhhhhhhhhh
o jezuuuuuuuuuuu jak płakala a ja z nią...az wstyd mi bylo o tym pisać ze nie upilnowałam swojego dziecka:-Mi tez jeststrasznie wstyd ze nie potrafie upilnowac swojej malej tromby powietrznejNiusia muze ci powiedziec ze przedwczoraj moja Amelka tez mi spadła z łozkasiedziała sobie i bawiła się a ja na chwile odwróciłam sie do niej tyłem by cos tam sięgnąc i słysze trachhhhhhhhhhh
o jezuuuuuuuuuuu jak płakala a ja z nią...az wstyd mi bylo o tym pisać ze nie upilnowałam swojego dziecka:-
zawstydzona/y:

...najlpeiej by bylo jakbysmy przyczepialy sobie maluchy na plecach (tkj. robia to murzynki)i wtedy robia sobie wszystko w domu a male maja na plecach i nie martwia sie nic
:-)
ale niestety nie umiem tego robic 
:-(i nie mam takiej plachty -husty nie wiem co one maja ...heheh ale bardzo pomyslowe to jest
Pociesze Was to nie 1 i nie ostatni upadek , i guz i siniak
dzieciaki nie sa z porcelany ani cukru nic im nie bedzie 
(tylko wszystko w swoich granicach)
Ależ on płakał.:-( No ale, tak jak pisała Buziaczek, to nie pierszy i nie ostatni raz.