Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak pospala do 8

moze jedno karmienie musi sie odbyc ale reszta to juz nie jest porzebna , tylko cos cieplego dac jej(cycus zastapic butla z woda
) i bedzie spala z moniem np. bo ja juz prawie nic nie mam w piersiach mleka , i zauwazylam ze Blania chiwlke pocyca sobie i puszcza, noi nie slysze by polykala
to znaczy ze nie jest glodna 

Buziaczek O Matko! Ale masz spryciulę w domu. No to teraz ani chwili wytchnienia, tylko cały czas musisz mieć ją na oku, bo nigdy nie wiadomo co wykombinuje i jaką nową umiejętność opanuje.;-):-)
Dziewczyny no naprawde mala nam sie tak rozwija szybko teraz ze nie wiem , boje sie o nia by jej sie nic nie stalo , w lozeczku nawet nie moge jej zopstawic ..bo staje i jak sie pusci czasem to uderza glowka i placzeTo ci rozrabiara ,jestem w szoku.Teraz to musisz na nią uważać.Ja Julka to już samego nie zostawiam chyba że w łóżeczku.Chociaż jeszcze nie raczkuje to potrafi po całym łóżku katurlać się i ostatnio zastałam go na brzegu.
kupilismy jej ostatnio krzeselko do jedzenia ma szelki i takie zabezpieczeni dolne by nie wypadla to ona wstawac chce i gora mimo ze ma szelki na sobie , ostatnio jak mylam naczynia patrzylam na nia mimo to wyszla z samochodziku i wypadla na glowke , na szczescie nic jej nie bylo nawet guza nie bylo
ale stracha mialam 

, wlozylam do lozeczka dalam zabawki i moglam sprzatnac troszke a dzis nawwet zabawki ja nie interesuja zadne czasem mam wrazenie z zachowuje sie jakby miala 6 lat

U nas nocka prawie cała przespana,Julek wstał o 6-tej.Za to Olek wymiotował 6 razy i po 13 idziemy do lekarza.:-(
musze sie pochwalic ze moj maly 1 raz przespal cala noc do 6.30 normalnie byłam w szoku ale ze sie nie obudzil na jedzenia to szok jak ja bym chciala zeby juz tak zostalo![]()

ale wiesz ja uwazam ze to lepiej jak jest taka ruchliwa i wszedzie chce wszystko dotknac zobaczyc, niz mialaby by sie niczym nie interesowac.
bylam w szoku, ale nic mu sie nie stalo.

a my sie dolanczamyGratulujujemy Blani!
:-)