Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zanet na opakowaniu jest napisane, ze od 10 miesiaca, bo tak jest wedlug starego schematu zywieniowego. Jezeli juz wprowadzilas do diety malej gluten i nie bylo zadnych reakcji, to mozesz sprobowac podac te herbatniczki.Kurcze dzisiaj byłam w sklepie i tylko po 10 miesiącu widziałam z bobowity i jakieś jeszcze też po 10 z hipp żadnych nie było, będe szukać po sklepach![]()
.W szpitalu ok 3 rano zaczęła się biegunka a w południe gorączka.Mały leżał pod kroplówkami(nawadniająca i Biseptol),ciągnął tylko cyca i był ciągle głodny(o dwudaniowym obiedzie,deserku i soczku nie było mowy),więc jak ma być dziecko niemarudne
.Póżniej robiłam mu kleik na wodzie a wieczorem kaszke ryżowo-jabłkową delikatnie posłodzoną.W sobotę rano dostał 100ml zupki(zagęściłam kleikiem)to aż się trząsł z radości.Mleko dawałam 1 miarkę na 120 wody żeby powoli przyzwyczaić żołądeczek.Teraz daję 2-2,5 na 120-150 wody.Wieczorem zjadł 180 zupy.Wczoraj i dzisiaj zupa mu nie szła.Teraz wypił 120 kasszy i śpi.Ale ząbki szybko rosna jeden za drugim:-)Gratulacje Igorek będzie miał czym naprawdę gryzć:-):-)Dziewczyny ja nie nadążam za tymi ząbkami Igorka, Dzisiaj przez przypadek zauwazylam górną dwójkę i druga tez chyba lada moment się wyznie. Teraz jest 5 ząbków a za chwile będzie 6. Mam nadzieje ze nie jest to cos złego ze tak szybko mu te ząbki wychodzą? wiecie cos na ten temat?
pozdrawiam