Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas sa dwa, jeden wyszedl 2dni przed swietami a drugi zaraz po.
Bylo spokojnie, bez placzu, bez goraczki, troszke marudny jak czasem gdy miewa gorszy dzien-zobaczymy jak bedzie z reszta.
Ja karmie piersia, Victor przedwczoraj skonczyl 6miesiecy i dostal pierwszy raz swiezego banana i musze przyznac ze bardzo mu smakowal.
Nic wczesniej nie podawalam, ze wzgledu na porady pediatrow.
Zastanawiam sie co powinnam mu dalej podawac
Jesli mozecie podpowiedziec; w nocy karmie piersia co 2h i szczerze troche juz nie wytrzymuje bo co to za sen, marzy mi sie przespanie calej nocki, co proponujecie podawac, zeby przesypial cala noc?
Mleko-kaszke-a moze jeszcze cos innego...?
Cześć dziewczyny a u nas naprawnie róznie ale najczęsciej budzi się 3 razy w nocy. Bylismy na weselu i po powrocie o 4 nad ranem musiałam odciagnać mleko bo miałam bardzo obolałe piersi i wiecie sciągłam całą butlę ale moje mleko było przezroczyste. Wydaje mi się że on w nocy jest naprawde głodny jeżli tak wyglada w nocy moje mleko, bo nad ranem to budzi się co 1,5 godziny. Co o tym myslicie?
Niusia23 u mnie wprowadzenie kaszki przed snem niewiele pomogło:-(Grześ budzi się w nocy na karmieni tez dość często.
Dostał na obiadek krem ze szpinaka i ziemniaków Hippa i mu nie smakowałA wcześniej jadł z Bobovity i był zadowolony:-)Może firma mu nie odpowiada
przezroczyste hmm ja jak jeszcze ściągałam to na początku leciało przezroczyste a potem już normalne białe. Najpużniej ściągałam o1 w nocy i też było białe, więc nie wiem o co chodzi.
Ja daję Karolince przed snem zupkę doprawiam cycusiem a ona i tak budzi się na jedzenie co jakieś 2 godziny. Też marzę o przespanej nocy. Może za pół roku....