reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Dzisiaj Julek oglądając Budzika tańczył (kiwał się na boki)słysząc jak śpiewają dzieci.Ale zabawnie to wygląda.

wiecie co dziewczynya moja mala zaczela jesc banana , swierzego skrobie jej lyzeczka i wsuwa jak nie wiem ....:szok:a jakis czas temu nie chciala wogule jesc owocow, moze nie byla jeszcze na nie gotowa??:confused::sorry2:

U nas Mala duzo pije mleczka w nocy az 3 razy i cysia ciagnie zanim butla sie przygrzeje, ale potrafi tak 130, 150 a czasem tylko 70 w nocy (ale za jedym razem potrafi tyle sciagnac),rano postanowilam ja uczyc i dawac kaszke ryzowa na mleku -lyzeczka , pozniej herbatka , soczek, ciasteczko,obiadek 190ml, i deserek bananek skrobany, lub biszkopcik, albo jabluszko rozgotowane:-);-) noi mleko w miedzy czasie , i herbatki , ogolnie Moja mala duzo pije herbatek i soczkow :tak:
Pozdrawiam

Nicoya - po zjedzeniu 250 ml budzi sie co 3 godziny? A moze nie jest głodne tylko zabki ida na przykład. Może daj mu smoczka zamiast butli, albo posmaruj żelikiem.
.
Malwa ma już dwie dolne jedynki - a to budzenie się to jeszcze przed ząbkami było i jest nadal - nie sądzę by to o ząbkowanie chodziło - smoczek dostaje, dziąsełka daje sobie pomacać (czyli nie bolące) , taki chyba jej urok. Wczoraj był u nas znajomy na chwilę i stwierdził że ich syn dopiero po 2,5 roku przesypiać zaczął noce...

Niom , ostatnio naprawde robi postepy w jedzonku a te nocne 3 karmienia wykanczaja juz mnie i nie wiem jak mam zaczac ja oduczac tego ....bo powinna juz wytrzymac cala noc bez jedzonka albo chociarz raz karmic bym chciala ...znacie jakies psosoby a ile wy karmicie razy ? nie mowie o tych cycusiowych maluszkach heh

reklama
zazdroszcze Moja Mala sie budzi jakby byla na cycusiu a jest na butli ....hmmm moze bede jej podawac same napoje?? albo kaszke ???no juz nie wiem co robic a jak u was jest ??? kiedy zamierzacie przestac karmic maluchy ...ps. chodze jak zombie :-:)sorry2:

Do góry