reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

Witam!!!

My od marca używamy Dorjana Danny sport duo i dla nas rewelacja, może nie jakaś światowa marka ale super wózeczek.
Wszędzie wchodzimy super w prowadzeniu i składa sie rewelacyjnie stelaz i gondole wchodza do bagażnika mojego samochodziku a do olbrzymów nie należy, do tego jest super wykonany kazdy detal. Nie sadzilam ze tak sie sprawdzi

reklama
maga a jak mogę się zapytać jakie masz auto?? bo ja się zastanawiam czy mi wejdzie a mam siene....

Maga ja tylko potwierdze Twoje slowa, dorjan jest fajny, nam wchodzi do golfa ale trzeba polke odpiac z jednej strony zeby upchnac gondole czy spacerowke.

Tak wchodzi bez problemu do bagaznika astry 2-drzwiowej a gondolki fajnie mozna złozyc na plasko naprawde milo nas zaskoczyl wózeczek

Na najblizszym spacerku zrobie i dodam napewno moze jutro jak nie bedzie padalo bo strasza deszczykiem
pozdrawiam!!!

A ja mam nowe doświadczenie z wózkiem. Od grudnia mamy PHIL&TEDS i uwazam, że dla takich 1,5roczniaków jest rewelacyjny. W zasadzie jak pojedynczy wózek - mały, wygodny i szybko i łatwo sie składka/rozkłada.

POLECAM!

Ja mam Icandy Peach Blossom, uwielbiam go, prowadzi sie jak marzenie, zwrotny, no i mozna go uzywac jako pojedynczego :)
58034090.jpg

Jak wybieraliśmy wózek to też podobały mi sie tego typu jaki ma Sunvill wertowalismy w internecie wszystkie strony tym bardziej ze mielismy mozliwosc zakupu i w niemczech i a angli bo mamy tam rodzine, i jak juz prawie wybralismy podeszla do kompa moja starsza coreczka i zapytala czy taki chcemy kupic wózek ja na to ze chyba tak, wiec julka z pelna powaga powiedziala jak bym musiala siedziec w tym siedzeniu z tylu i nic nie widziec tylko oparcie to bym sie do was nigdy wiecej nie odezwala i dodala biedne moje blizniaczki i poszla.
Dało nam to do myslenia dlatego zakupilismy zwykly polski wozeczek jeden obok drugiego i stwierdzilismy ze czas szybko leci i dlugo tym rydwanem jezdzic nie bedziemy a dzieci beda sie do nas odzywaly:-D
A po zakupie dorjan nas milo zaskoczyl i wiezdzamy tam gdzie mamy ochote!!!!!

reklama
Do góry