reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

hmmm, no tak, juz nawet ze 3 razy ( takie mam swinki...) Pokrycie się bardzo fajnie odpina, z oparć się wyciaga usztywnienie, wrzucilam w wanne z plynem do prania, uważaj tylko na ilosc, bo tam jest gąbka i potem trzeba dłuuugo płukać;) A wieksze zabrudzenia potraktowalam vanishem w plynie no i gabka bo szczotką się bałam,że pozaciaga. bardzo ladnie się wypral i nawet szybko wysycha

reklama
Yen ja tak chcialam ten pomaranczowo szary..Ale trzeba bylo czekac od 6 do 8 tyg u nas..
Fiolet byl od zaraz.Ale mojemu J sie nie podobal..Wiec mam bordowy.

Ja swoj tez wypiore ale wiosna dopiero, bedzie ladnie zciekal na zewnatrz:-) Moj jest czysty bi ze wzgledu ma pogode nie wychodzimy prawie buuuu

Dziewczyny , a czy któraś z Was miała może Herqulesa , jak się sprawował ?
Miałam kupować X landera , ale trafił sie tanio Herqules więc kupiłam ( w nim przekonało mnie , że dzieciaczki przodem i tyłem można mieć ) .
Pózniej chciałabym na Baby Joggera zmienić , może się trafi jakaś używka :-)

Yen, jeśli możesz to proszę podaj mi adres sklepu, gdzie można przymierzyć się w Warszawie do Joggera?
I do wszystkich posiadaczek Joggera: jak sie go prowadzi po leśnych ścieżkach? i czy dajecie rade same zapakować do bagażnika?

Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam :)

Małgoń sklep jest na Targówku w centrum handlowym - trzeba wjechać na pierwsze piętro winda i jak się wysiądzie z windy to nie sposób nie zauważyć, a najlepiej masz tu linka http://atrium-targowek.pl/pl/sklepy/tuptus Co do chodzenia po leśnych ścieżkach to u mnie jogger bez problemu się sprawdza, włożyć do samochodu tez daję radę sama, dzięki temu że on się super składa - jedyny problem to musisz sobie zmierzyć czy zmieści ci sie do bagażnika.

Yen, jeśli możesz to proszę podaj mi adres sklepu, gdzie można przymierzyć się w Warszawie do Joggera?
I do wszystkich posiadaczek Joggera: jak sie go prowadzi po leśnych ścieżkach? i czy dajecie rade same zapakować do bagażnika?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

:)
jogger jest boooooooooooski ale z tym bagaznikiem to zalezy jakie masz auto:szok:

Jest tez sklep w Wawie Blizniacze szczescie

reklama
Do góry