Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jeszzce mi sie zachcialo potem do mojej mamy no a bol nie ustepowal
wiec pojechalismy do domku. Kolo 15 polozylam sie spac po,myslalam sobie ze to moze z tego hotdoga mnie bardziej boli i zasnelam chyba na pol godzinki czy tam godzinke. Jak sie obudzilam to bol nbyl silnijszy wiec pomyslalam ze cos jest nie hallo ale usiadlam jeszcze na kompa 
zreszta pisalam z mysza na gg
no i potem skonczylam bo poszlam wziac prysznic i tak przy okazji umyc sobie glowke
jak sie juz polozylam to jzu z bolu plakalam i zadzwonilam do mojego lekarza powiedzialm ze mam nieregularne skurcze co 6 min co 3 min co 2 min. powiedzial ze mam isc do szpitala jak sie nasila do godziny i tez tak zrobilam ubralam sie i jeszcze poszlam sie zalatwic i zauwazylam ze odszedl mi czop
byla to godzinka 19 :50 zaraz zeszlam na dol i pojechalismy w szopitalu bylismy troche po 20. potem zaprowadzili mnie do jakiegos pokoju gdzie mialam ktg no i rozwarcie na 1,5 palca... po 30 min juz bylo na 3 cm wzieli mnie na lewatywe 
i potem po 30 min dostalam takich skurczy ze nie umialam juz wytrzymac i dali mnie do pokoju gdzie bylam z mezem tak przekuli mi wody , juz tam nie wytrzymywalam dali mi wczesniej kroplowke i moj maz trzymal mnie za reke ale z tego bolu ja sam nie wiedzialam czego mam sie trzymac i biedny moj maz bo sciskalam go za co tylko moglam
i najgorsze byly 4 ostatnie skurcze - na 1 z tych najgorszych jeszcze stalam i myslalam ze mi juz wyjdzie zaraz wiec kazala mi sie polozyc na 3 to troche mnie rozciagnela i kazala mi sie przyzwyczajac do bolu a na 2 i 1 to juz parlam no i maly przyszed l na swiat
potem przez 3 godziny w innym pokoju cieszylismy sie z mezem i okruszkiem 

Także rano było już ok.