reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ola nie martw sie wszysko jeszcze przed Toba.Ja tez tak mam w jeden dzien wszystkie objawy ciazwe a na drugi wszystkie objawy na @.Ja bede testowac w piatek.Zobaczymy co wyjdzie. ;) ;)

reklama
magdalenkokol musimy się wspierać zazdroszczę Ci że już w piątek robisz teścik a ja muszę czekać co najmniej do niiedzieli..powoli narwy mi puszczają..odgrywam się na męzu..oj biedny on ostatnio jest hihihi. A który cykl już próbujecie?

Wiesz ja wyczytałam w takiej mądrej książce że nalęzy pić 3 dni przed owulacją syrop ( nie wiem czy dobrze napiszę nazwę) Guaiazyl, to yułatwia dostanie się maluszków do środeczka...ja tak spróbowałam..świństwo okropne ale czego się nie robi... :) ;)

Ola.K-współczuje Ci kochanie z tym autkiem sami zmężem kupiliśmy autko z Holandii i nie wiem co byśmy zrobili w takiej sytuacji bardzo dużo pieniążków za nie daliśmy i teraz został nam kredycik w banku na ładną oszałamiającą kwote-ale myśl pozytywnie,może wszystko się ułoży,jeżeli to auto było sprowadzane z zagranicy to musiało miec dobre papiery bo inaczej nie przeszło by przez odprawe celną na granicy więc wszystkiego się dobrze dowiedzcie z mężem i nie poddawajcie się-wierzę ,i trzymam kciuki za to aby wszystko się dobrze potoczyło i oczywiście za Twoje testowanko  ;D

MagdalenkaKol-OJ TE OBJAWY COŚ CZUJE ,ŻE NA FASOLECZKE -TRZYMAM MOCNO KCIUKASKI A DO PIĄKU JUŻ NIEDŁUGO ::) ;D

Lana - dziękuję że pocieszasz mnie ale my nie jesteśmy w stanie odzyskać pieniędzy to ryzyko kupującego - tak powiedzieli w policji... a tak zmieniając temat to Ty już zafasolkowałaś czy jesteście na etapie starań?
Magdalenkakol - powodzenia mooooocno trzymam za Ciebie kciuki :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry