reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
cześć dziewczyny
Ja tez powinnam testowaćw poniedziałek - mój mąz oświadczył , że mam go zrobić w poniedziałek jak wróci ze służby ( jest żołnierzem zawodowym) i chce abyśmy wspólnie przeżyli tę "chwlkę" - radości czy smutku ale razem , a ja chyba dostane w główkę do poniedziałku i oszaleję z niecierpliwości.... :)

zaraz mnie szlg jakiś trafi nie znalazłam !!!! Jaki bezsens każda pozycja taka sama jak na wyciągu a saldo różne no zwariuję!!!!!!!!!!!!! Głupie komputery! Prócz możliwosci korzystania z forum

madziujka - nie stresuj się STRES szkodzi!!!!Uśmiechnij się i nosek do góry...pomyśl o fasolce i główka do góry.... A papiery to nie wszystko ....

reklama
Wiem i tak jestem spokojna bo nerwus ze mnie nieziemski ;) Ale wiecie jest jak za coś odpowiadacie.... a jeszcze jak w to wchodzi kasa........ czy mogę nim żucić w cholerę?? (komputerem)?

Do góry