reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Spokojnie madziujka - tylko spokój Ciebie uratuje!!! A kompa zostaw w spokoju....a może na Twój humorek wpływa "coś"....czyt.Fasolka

reklama
Cześć dziewczyny! Widzę komputerowe problemy. Ja już dawno stwiedziłam, że to sprzęt inteligentny inaczej ;) madziujka nie rzucaj kompem, bo Ci szef każe za niego płacić! ;D

Nie rzuciłam

Sorrrki za błey byłam nerwowa ale mam to w du........ niech się dzieje co chce . A ja chce FASOLKĘ dla siebie i Was kochane

Malinko super :) a mnie chyba cos lapie chorobsko...no zobaczymy zapakowalam w mezusia leki zeby jemu przeszlo i zobaczymy co bedzie : a ja zaczelam robic sie spiaca :) ciagle chce mi sie spac:):)

LILITH tez mosisz sie wygrzac mi maz nie pozwala wylazic z lozka tylo na siusiu i wpycha wemnie jedzenie bo ja jak jestem chora to nie jem bo wymiotuje potem

No to pa dziewczynki do jutra :)
Chorusine niech szybko zdrowieją, starające niech się starają a nie pewne niech upewnią :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry