reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
MISIAQ to naprawde duziiii chlopak:)

LILITH nie martw sie nie paniukuje bo tka najgorzej

RUSALKO ale sie cesze ze tu zajzalas pisz mi tu szybko jak sie czujesz

hej hej Malinko - to Ty pisz co u was- pewnie u Ciebie wiecej zmian i jest też co opowiadać - masz już swoja wyczekiwana Weroniczkę przy sobie- moja Klaudyś wciaz w brzuszku;)..jeszcze 3 miesiace i takze bedę ją tuliła w ramionach:)
Ja czujke sie dobrze- nawet bardzo:0- w ogóle nie czuję sie jakbym byla w ciazy:)..choć ostatnio mam mnóstwo pracy, nauki i innych spraw, ze jestem trochę przemęczona...i chcialabym położyc si i - "robić NIC:)"..a tu codziennie jakby mi przybywaly obowiązki..ech:)..a co to będzie poźniej, jak Malutka bedzie- jak juz nie wiem w co ręce włożyc ::) ;)
Piszcie mamusie co u Was- jak mijają pierwsze dni..tygodnie..miesiace z Malenstwem?
Caluski dla Wiktorka i Weroniczki!

a wiec wymiary naszej dzidzi:
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g :):) co niby przypada na 30.4 tc :)

Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj :):)

Aha utylam juz 9 kg:(:(

te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda:):)
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg:)

RUSALKO u nas super mala rosnie jak na drozdzach jutro idziemy na szczepienie kolejne.Jest greczna i coraz wiecej ja interesuje uwielbia spacerki i na nich prwie wcale nie placze a co z nauka jak urodzisz? dziekanka?

LILITH duzia sliczna dzidziunia :) kurcze nio a mal byc 25 kwietnia ;p;p

LILITH hehe jaka roznica ... moja dzidzia ma teraz 4,8 mm co odpowiada 6, 1 tc ;) ... juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie taka duza jak Twoja :)

Moniqa no za niedlugo twoja dzidzia bedzie taka duza:):)
Malinko wlasnie dziwne to jest z tym terminem bo niby miedzy 25 a 30 kwiecien...ale ja nadal licze jako termin 04 maj bo wole wedlug OM a sama wiesz ze i 3 tyg wczesniej moge urodzic i tez taka mam nadzieje:):) Wiec jeszcze wszystko przed nami:)

MISIAQ czy towj synus ma czesto czkawki?? bo moja mala po kazdym jedzeniu jak jej sie uleje to za kawalek dostaje czkwawki :(

pozatym dziewczyny dzis bylysmy na szczpeieniu ale byla aria chyba ja w calej przychodni slyszeli potem caly dzien byla martkotna i teraz tez pokwekuje w lozeczku i dzis juz padam

reklama
Idz sie klasc i odpoczywaj!!!!
Ja jak zaczne rodzic lub jak tylko urodze to ci moj mezus sle sms :):):) zeby bylo szybciej:):):) A dzis znow mi slabo....musze sie do tego lekarza wybrac i te badania porobic:(:(

Do góry