reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH no no no niezle niezle co ja widze :):) a wrecz pieknie :) naprawde ciaza slyzy oj sluzy :)(

RUSALKO nio to ci sie fajnie lozylo przyznaj sie ustalilas tak z dzidziusiem hehhe :)

MISIAQ jak Wiktorek??????? caluski dla niego od nas :)

MONICZKA a co u ciebie skarbek???

Wiecie u mnie hmmm o tak wlasnie :)

reklama
dziekuje wam bardzo!!! taks ie ciesze ze wkoncu sie moglam pochwalic:)
A tak wogole to zakupki bardzo sie udaly! Kupilismy fotelik ktory nam sie marzyl , kocyk akrylowy duzy , 2 butelki , szczotki i termometr:) Mielismy jeszcze kupic podgrzewacz ale to na allegro:) 'A poznije mezus przemeblowal cale mieszkanko i przygotowalisdmy juz pokoj pod mala:) Jutro ubiore lozeczko i bede robic zdjecia rzeczy:):) Zaraz sie klade bo jestem padnieta juz:):)

Caluski!!!
Malinko to chyba czas juz kupowac powolutku nowe ciuszki:):) Oj jak te dzieci szybko rosna:)

Malinko a ja sie wlasnie modle zeby ten 8 tydzien juz minąl i bylo wszystko w porzadku .... w czwartek mam wizyte u gin i kolejne USG ... juz sie doczekac nie moge  ::)

Hej MUSZE sie wam pochwalic :) dzis bylismy w restauracji :) ja maz i moj brat z zona bylo zajebsicie odstresowalam sie na maxa :) nawet na kilka godizn zapomnialam ze jestem mama :) a no i napilam sie troche czerownego wina :) po obiadku pojechalismy na zakupki ;) kupilimy malej teroche ubranek odzywek itp. Chrzest powoli planujemy na wakacje :) ale jestem zmecozna ze szok :( dawno nie wychodzilam na tak dluzej i takie skutki :0 mala zostala z tesicami bo z moja matka jakos sie nie mogee dogadac ostatnii:) zreszta nigdy nie moglam a teraz to juzz tragedia :(

a i jeszcze moja sunia ma cieczke ;( bidulka brzus ja boli strasznie ja tylko chodza i ja masuje :( oki nie bede was juz zanudzac.Czas isc do lozka jutro mnie czeka ciezki dzien cholwa:(

Malinko ciesze sie ze sie odstresowalas!TAkie wyjscia sa naprawde super!! A mama sie nie przejmuj ja tez latwo nie mam choc jak sie wyprowadzilam jest duzo lepiej!!! Ciesze sie ze udalos ie wyjscie i jestes zadowolona! to najwaznijesze!! a co do suczki nie masuj jej brzucha! nie wiem jak to jest u tej rasy ale ja wkoncu tez mam terriera i np ast dosc czesto cierpia na ciaze urojone! wtedy jak jest cieczka psu ogolnie wprowadza sie diete nisko bialkowa!! i duzo ruchu!!! a np glskanie mojego psa wywoluje pozniej tez taka ciaze i laktacje:(:(:( Nic sie nie martw...zapisz kiedy doslala i ile trwa krwawienie! cieczka tak naprawde trwa dluzej niz krwawienie o jakies np tydzien czy dwa! choc to tez zalezy :):)

LILITH te pieski gorsze niz ludzie :) a to kiedy dostala i kiedy koniec bedzie potrzebne do weterynarza? pierwszy raz mam suczke tka to mialam pieska jak bylma jeszcze panna:)

buuuu wiecie co wczoraj sie dwa razy wywalilam:( jak poszlam na miasto dobrze ze Weronika zostala z tata:) teraz mam duzego sinika na kolanie bo dwa razy zladowalam na to samo kolano.Nie naiwdze tej glupiej zimy

reklama
Malinko najlepiej zapisz sobie w ksiazeczce kiedy sie zaczela i juz! to wystarczy! jesli chodzi o moja to gin zawsze pyta co i jak.I nic sie nie martw to ja wcale az tak nie boli choc to 1 i to dla niej pewnie jest szok...samo krwawienie powinno sie chyba utrzymywac do 2 tyg i dlatego dobrze jest wiedziec ile trwa by pozniej mniej wiecej wiedziec czy suka bedzie miala ja czesto a krutko czy np raz w roku a dluzej:):) Kazdy psiak jest inny wkoncu:):)

I uwazaj na siebie! ja mam jeszcze uraz jaks ie wtedy wywrocilam i jak ty takie straszne rzeczy znow piszesz to az sie boje! Teraz u nas np chodniki na osiedlu sa straszne takie zlodowaciale i boje sie z psem troche wychodzic bo sie kundle placza i ze moja mnie pociagnie i sie wywroce (cieko mi ja teraz utrzymac).Ja mam wielka nadzieje ze zima sie wkrotce skoczy bo juz naprawde mam jej dosc a chcialabym by bylo ladnie jak mala sie urodzi:)

Do góry