reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
oh teraz strasznie panikuje! caly czas wydaje mis ie ze to nie dlugo...ale wiesz czop mi np jeszcze nie odszedl...sama nie wiem :( w srode jade do ordynatora gdzie bede rodzic no i napewnos ie uspokoje:):)
W kazdym razie jak tylko by cos nagle zaczelos ie dziac to pisze do ciebie w trakcie jazdy do szpitala:):)

na 22 mam KTG w szpitalu potem 26 wizyte i po niej rodzic w ciagu kilku dni! dokladnie to juz nawet 26 moze sie umowie do szpitala!
mala wazy okolo 3000 g (troszke wiecej) i powinna przy porodzie kolo 3300 g
Szyjke mam nadal idealnie utrzymana jak na 30 tc ale lozysko juz 3 stopien wiec za idealne 2 tyg ta wizyta bo to juz bedzie na dniach
Mowil ze mala wcale nie jest duza szczegolnie ze mam juz duza miednice ,no i fajnie rozeszla sie hihi i nie powinnam miec problemow z porodem! mala idealnie ulozona brzuch faktycznie nizej! tak wiec koncem kwietnia powinnam rodzic:) Ciesze sie bardzo choc bylam pewna ze to bedzie znacznie szybciej Wizyta ogolnie superowa!!! Wiemy wszystko co i jak do porodu rodzinnego co i jak bedzie wygladac:)

no skopiowalam to bo jakbym miala zas pisac to bym zamotala:)
tak wiec jeszcze jakies 2 tyg z brzuszkiem!!! humor duzo lepszy!!!
pogoda u nas nadal tragiczna:(:(

Misia tez jestem ciekawa co u ciebie bo nie piszesz nic:(:(

nic nie piszę ale czytam :)
ja jestem chorutka, od kilku dni gardło boli, głowa pęka i kaszlę :( ale kuruję się i jest coraz lepiej :) najważniejsze że Wiktor zdrowy - odpukać :)

dzisiaj byłam u fryzjera, podcięłam końcóweczki i wyprostowałam włoski, niewielka zmiana ale jakie samopoczucie lepsze...
fryzurka.jpg

Lilith jeju jeju, wiesz mój Wiktor tez miał byc malutki a wyszedł taki byk, także bądź przygotowana na to że córunia może w ostatnim tyg ciąży sporo przytyć :) aha u mnie na tydzień przed porodem zrobiły się rozstępy wokół pępuszka także smaruj do samego końca jakimiś kremami bo ja to zaniedbałam a brzuch mi baaardzo wywalilo właśnie w ciągu ostatnich dwóch tygodni :) Będę trzymać kciuki!

Malinko ja przez te zmiany pogody w nocy 1-2 stopnie a w dzień 14 stopni i wiatr się rozchorowałam, nawet z Wiktorem nie wychodzę na spacerek bo nie wiem już sama jak go ubrać, żeby się nie zaziębił... A Ty kochana chodzisz na spacerki z małą? Jak często?

Oj ale ci slicznie!!!! bardzo ladnie to wyglada!! i ja tez jakis miesiac temu bylam u fryzjera i cale moje dlugie wlosy tak krotko scielam jak widzialas na brzuszkach:( ale ciesze sie bardzo :)
Kuruj sie i uwazaj by sie bardziej nie zaziebic!!! co do brzuszka to wlansie tez jestem w szoku ze wczesniej nic az tu nagle bach!!! a smarowalam 3 razy dziennie:( nadal smarujemy ale juz ze swiadomoscia ze one sa:( wsumie nie bedzie ich tak widac jak urodze ale teraz troche szkoda:(
Co do wielkosci mam nadzieje ze nie przybierze bo ona miala juz okres ze w 2 tyg 0.5 kg nabrala.ja teraz schudlam wiec mam nadzieje ze ona za duzo nie przybrala.A jem duzooo i az jestem w szoku choc to tylko jakis 1 kg :)

MISIAq ja z mala wychodze dwa razy dizenie alob i iwecje to zalezy. Ubieram ja na tak zwana celbuke i wtedy nie ma problemow i nie choruje. wloski sliczne ja tez sobie prostowala nan swieta :) a dokladnie maz mi prostowal mam domowego fryzjera haha

LILITH danwo mnie tu nei bylo buziaczk dla was jeszcze dwa w jednym :)

U mnei siweta minely nawet dobrze .Dzis mialam egzamin wewnetrzny i zdalam :) tak sie ciesze :) w czwartek mam pierwsza jazde

reklama
Malinko no to wielgachne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja swieta przesiedzialam w domciu:):)

Wczoraj bylam u ginka i wyobraz sobie ze szyjka nadal idealna twarda dlugasna zamknieta....troche sie zalamalam ale w srode jak pojade do ginka w katowicach to zobaczymy:):)
No coz wiec wcale nie urodze wczesniej bo juz w przyszly czwartek koncze 39 tc i zaczynam 40 :):):)

Brzuch mnie boli strasznie tzn wydaje mis ie ze mnie zaraz rozerwie:( swedzi okrutnie....pewnie zreszta widzialas zdjecia jaki gigancik wiec naprawde mi ciezko i tak boli jak mala sie rusza:(wazyla wczoraj 3250 g wiec jednak nadal rosnie ale gin mowil ze moze byc spora pomylka z ta waga.Ogolnie to juz wyglada jka na 40 tc:):)

A ja dzielnie sie nie poddaje i probuje porod przyspieszyc! kochamy sie ciagle cos sprzatam piore myje itd hihi ale nic a nic to nie pomaga:(:(

Do góry