Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LILITH nio niezle my sie w tych ostatnich dniach przed porodem nie kochalismy a teraz nadrabiamy zaleglosci jak sie polog skonczyl hehe nio bo wiesz twoja corcia czeka do 25 kwietnia do moich urodzin;p
Malinko kochanie ona jeszcze chyba dlugo poczeka bo u mnie nic bez zmian szyja idealna nie mam zadnych boli kurcze no
No nic jutro mam KTG zobaczymy
dzis ide na maraton ze tak powiem hihi czyli bardzo dlugi spacer i od jutra pije herbatke z lisci malin a moze pomoze
SIOSTRA nio niech ta twoja corcia sie nie wyglupia tak ladnie niech juz wychodzi. My dzis spacerowalismy u nas bylo slicznie cieplutko ze mozna bylo bez kortek juz chodzic oby juz tak zostalo
Oj Malinko ona nie chce wyjsc w czwartek juz 40 tc zaczynam i nic...ale w srode mam wizyte i moze cos poradza! a ile sposobow juz probowalam i bez rezultatow!!
No nic poczekamy zobaczymy!
na KTG w sobotew brak jakich kolwiek skurczy szyja nadal dluga itd....