reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dokładnie Beti. Zresztą tam pracuje Twoja koleżanka? więc na pewno nie będzie źle:) Mam nadzieję że z dzidzią też wyjdzie. Trzymaj się Beti jesteśmy z Tobą :)

reklama
Beti ja Ci powiem na wlasnym przykladzie ... pracowalam w jednej firmie 3 i pol roku , zżylam sie z wszystkimi, ale dostalam lepsza (lepsza finansowo) prace .... przenioslam sie ... plakalam przez dwa tygodnie mojemu mezowi, ze ja tam nie chce pracowac i takie tam  ;D a teraz nie zaluje, kontakt z ludzmi z poprzedniej firmy dalej mam, nikt nic do mnie nie ma , takie sa dzisiaj realia, idziesz tam gdzie masz lepsza perspektywe ... a jednak utrzymanie domu, a jeszcze jak w planach jest dzidzia to juz naprawde nie ma sie nad czym zastanawiac :) ... powodzenia :) i pozdrawiam :)

Dzięki dziewczyny......
i tak mam stracha....a co to będzie w poniedziałek,,,ech zobacze,,,
a stracha tez mam czy dam sobie radę,,,no nic,...
m.a.l.i.n.k.a pisalam jakis czas temu o sobie,,,,,raz poronilam,,drugi raz mialam puste jajo płodowe,,,,,
...teraz jednak plany sie oddalą na jakiś czas,,,,,
ja mam juz jednego brzdąca,,małego,,,a większego odemnie :)
drugie to moje największe marzenie,,nie chce by Dasiek byl sam,,
ale....plany sie oddalily,,mam nadzieje,ze nie na zawsze...
jeszcze raz dziekuje....

BETI nie ma za co od tego tu jestesmy:) co do pisania o sobie to pewnie nie doczytalam wybacz :) wspolczuje ci tych problemikow z fasolkami ale napewno po tej przeriwe sie uda odpocznij zregeneruj sie o bedzie dobrze :)

ja dziewczyny jetsem dziwnie niespokojna..że już tam coś jest..i maz tez (pierwszy raz)..twierdzi, ze jestem..wczoraj to wczoraj..no ale nigdy tak nie chorowałam..potwornie!..a dziś wstałam i dalje muli..mdli..fuj..idę śniadanko zjesc..może przejdzi..Postanowiłam nie testowac...przed@..tak dopiero tydz po spodziewanej..chyba, ze wcześniej przyjdzie to cóż;)

reklama
opowiem wam cos strasznego...
wracam dzisiaj z pracy, ide sobie do domciu, a u mnie pod klatka, przy wejsciu do bloku stoi chyba z 4 wozy policyjne, wejscie zamknięte, dookola tasmy policyjne... poszlam do drugiego z drugiej strony bloku. a bloku"narada", skupisko ludzi i tak dalej. ale j anie lubie takich zbiegoweisk wiec ide dalej. zatrzymuje mnie ajkis facet (myslal ze chce wyjsc tym wyjsvcie co zamknięte) i mówi ze tam nie da rady wyjsc. wiec pytam co sie stało. a on mówi ze jakas dziewczyna wyskoczyła z 4 pietra prosto na chodnik betonowy!! 23 lata!! ja w szoku, ale ide dalej, nop bo musze sie dostac do mieszkania i musze isc do windy. a przy windach sa przeszklone drzwi, te pod które skoczyła ta dziewczyna. no i zobaczyłam ją. to było cos strasznego, dobrze ze mialam pusty żoładek. leżala taka "rozciągnięta;/ z rozrzuconymi kończynami, z roztrzaskaną głowa, twarzy nie dało sie rozpoznac... i to sia stało 5 min przed miom przyjsciem. jak bysz przyszla wczesniej, widzialabym jak spada. dobrze ze nie widzialam, bo sama bym zemdlala. jakis czas później (widzialam z okna ) wrzucili ja na nosze zawineli w czarną folię i zabrali. nawet pogotowie nie przyjechało.
chyba bedzie mi sie ten widok śnił po nocach...

Do góry