reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

tak tak..:)ja już ten etap planowania pkoiku dzieciecego mam za sobą:)..nie ma tu telewizora..jest komputer..pełno zabawek miśków samochodów:):):)..w paxdzierniku odswiezamy pokój..:)..zmienimy kolorek.itd...bo ten nam sie znudził:)..i już trzeba bedzie zaplanowac..gdzie będzie łózio dzidzi:)

reklama
hehe my tez niemamy tv...tzn mamy ale jest zepsuty i tez nam go wcale nie brak...ale to chyba dlatego ze mamy tv w komputerze....jednak i tak najwiecej czasu spedzamy na nim i na spacerowaniu i ternowaniu naszej psiny!!a co do samochodow to maz tez uwielbia i kocha ksiazki!!!

noowczora jak wypatrzyl fajną stronkę tu w necie na temat samochodow..:)..to miałam prblem by do Was tu zajrzec:)..

Dorka a co o za stronka ? bo ja równiez interesuje się autkami a raczej ich zakupem ,mamy zamiar kupić je po wakacjach-może to będzie ford mondeo-kombi ::)

Jeśli chodzi o problemiki, to za jakieś 35 min przyjeżdżają moi teściowie :( Będzie bolało :( Kwestia rozmowy z nimi na pewien temat została zażegnana i postawiłam na swoim, ale decyzja o dzidziusiu ma zapaść w ciągu najbliższych kilku-kilkunastu tygodni, wiec moze w przyszłym roku będę z wami cieszyła się nowiną, że poród był miły :)

viwiane -i jak żyjesz??:)..Jaki był rezultat rozmów??..oj widzę demoniczna tesciow-duzy wpływ ma na Wasze zycie... ::)

reklama
Dorka-rozmowy uniknęliśmy, przekonałam moje słonko, że to my decydujemy o naszym życiu.Właśnie wróciliśmy spod Łodzi, bo na ciuchy pojechaliśmy. Jestem padnieta i mam dość. Ale fajne sobie ciuszki kupiłam i super kostiumik kąpielowy :) Ide się kąpać zaraz i spać :)

Do góry