Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No a dzięki temu, że mamy w domu takich dużych twardzieli, same możemy czuć się jak malutkie dziewczynki, którymi trzeba się opiekować, troszczyć się o nie (chociaż ja akurat taka na codzień nie jestem,ale przy nim lubię poudawać, że jestem słabą kobietką).
Hihi ależ Ci mężczyźni do sienie podobni Mój misiek tez jest strasznym śpiochem muszę go czasem potarmosić za uszko żeby wstał Ja jestem bardziej żywotna a mis to taki leniuszek domatorek
No dokładnie Możemy się z nimi pokłócić pogniewać a i tak są kochani. ;D Są takie "wady" które mają niemal wszyscy faceci, amy możemy na to przymknąć oko
No to rzadkość. Mój to zagorzały fan Wszystkie mecze po kolei, czasami mu towarzyszę jak są jakieś mistrzostwa. On zwraca uwagę na mecz a ja na piłkarzy Mam swoich ulubieńców i im kibicuję a mój mąż mi o nich opowiada :laugh:
mójn tez nie lubi piłki nożnej..ale za to jest fanem samochodów!..musi obejrzec wszelkie nowinki..kazda gazetę przewertować....no i kinoman z niego nie z tej ziemi..(jak dobrałby sie z moją siostrą-..nic tylko TV..musze go gonić..