reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Aniasorsha daj znac jak znajdziesz recepte na swoj problem bo mnie jako pamiatka po ciazy zostaly popekane naczynka w okolicach kostek - wiec niestety tez spodnice, szorty itp. ida w odstawke. Mysle, ze leczenie muialoby byc podobne - bo to problem podskorny. Ja tam w masci jakos nie wierze i mysle ze bez interwencji laserowej sie nie obedzie. no a na te to sobie pewnie jedynie w kraju bede mogla pozwolic bo tu znajac ceny uslug to pewnie bankructwo mnie czeka.

Agusia24 moj Julek czasem pisczy 'jak panienka' i pokasluje - ale u niego to sposob na zwrocenie uwagi. Moze Kacper tez odkryl nowa game dzwiekow i testuje?;-) No chyba ze naprawde brzmi to tak jakby byl chory to wowczas rzeczywiscie lepiej sie poradzic.

reklama
Wg mnie dobry krem wyszczuplający z Avonu ale ten z serii Anew...mi tak dobrze poszło wyszczuplanie że mam w pupie już 3 cm mniej niż przed ciążą a mąż narzeka jak mu siadam na kolanach że jestem koścista :D oczywiście przesadza bo do tego mi daleko, a odchudzenie w największej mierze to zasługa mojej prywatnej ssącej liposukcji ;) mamy karmiące piersią - wiecie o co chodzi...no ale kremik tez warto do tego dodać i ten mi się sprawdził, nie za bardzo natomiast mi pasował XXL z atw

oj! mi po ciąży zostały rozstępy. Brrrr wygląda to bardzo nieciekawie. Krem z Avonu niestety nic nie pomógł. Latem wyglądało to okropnie. No i wcale nie chce zejść. A kg też niesety nie spadają. Może dlatego, że w ciąży nie jadłam słodyczy a teraz rzuciłam się na nie jak na kiełbasę :tak: Ale co tam, grunt to dobre samopoczucie:-D . Muszę tylko iść do dentysty. Oj a tego nie lubię:szok:

a ja myśle ze nie ma takiej jednoznacznej recepty jak pozbyć sie kilogramów ciążowych
ja zawsze sie obzerałam ale jakoś nie tyłam a w ciazy przybyło mi 19kg ale teraz juz uciekły i brzuch jest juz super płaski tak wiec mysle ze kto kiedys nie miał problemów z waga to i teraz nic sie nie zmieni

Do AniS i sumki - jak na zajęciach na basenie maluszki były przyzwyczajane do nurkowania. Czy miały świadomość, że zaraz "pójdą pod wodę"? Pytam z ciekawości, bo chyba dla takiego brzdąca to musi być niezły szok takie zanurzenie...

tu też chcę sie pochwalić moją kruszynką pływającą w Aqua Parku:)- SUPER FRAJDA!
ccvx4.jpg

reklama
Do góry