reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

KasiaDe jeśli chodzo o przygotowanie do nurkowania to właściwie go nie ma:-) po protu nur pod wodę, a potem wycałować malucha :-) Bobasy podobno intynktownie nie oddychają pod wodą

reklama
ja juz nie mogę sie doczekać kolejnej wyprawy do Aqua Parku..międzyczasie musze odwiedzic tutejszy basen - ponoc i u mnie są prowadzone zajęcia z maluszkami:)

juz wypytałam sie siostry,,czy w Manchester - gdzieś niedaleko domu, gdzie bedziemy mieszkać jest basen..oczywiście śmiała sie ze mnie- ale powiedziała, ze całkiem blisko;-)

Dziewczyny odkad zakonczylam karmienie moje piersi wygladaja tragicznie ! Do tego schudlam strasznie i nie moge dojsc do siebie. Skora na piersiach jest przesuszona i wogole jeden flak , niesadze aby cos im pomoglo, jedynie gdybym przytyla ale na to nie ma szans chyba bo zyje w ciaglym stresie..ehhh..

Asiu mi tez sie wydaje ze jak skoncze karmic to bede miec cycki murzynki...
Dziewczyny stosujecie cos na biust, jakies kremy, robicie jakies masaze
Moj brzuch tez wiele pozostawia do zyczenia...nie robie jeszcze brzuszkow, bo po cesarce gin mi zabronil prez pol roku i zostala mi tak oponka..buuu, masuje na razie ale nic z tego
a jak u Was brzuchy?? wrocily do formy??

Stwierdzilam ze jesli dziewczyna ma maly biust przed ciaza to jej piersi tak nie ucierpia przez karmienie. Ja mialam duze B a teraz malutkie B i do tego zero gruczolow, wogole nie wyczuwam, sama skora. Wczesniej mialam bardzo gruczolowe i twarde piersi , teraz to one waza chyba 100 gram obie :-D :-D :-D

Dziewczyny podziele sie z Wami dobra nowina - Eliaszek nie ma tak ciezkiej wady jak myslelismy, dziekuje za modlitwy, okazalo sie ze ma Fallota ale takiego wyjatkowego , tzw " rózowego " czyli niepelnego - bardzo rzadko sie taki zdarza wiec tym bardziej jestesmy szczesliwi, nie bedzie az tak zle , jestem bardzo szczesliwa choc wykonczona przez wczorajsze wydarzenia, kiedy to Eliasz mial obrzeki i biegalismy po lekarzach, ale juz jest dobrze :-):-):-)

Nie ma to jak dobra wiesci o poranku (u mnie dopiero 7 rano):-) Aska bardzo sie ciesze!
A tak przy okazji to mamy dwoje znajomych, ktorych maluchy mialy ten problem - przeszly operacje i maja sie swietnie.

A o barddziej przyziemnych sprawach mowiac - to ja tez mysle ze piersi jak skoncze karmic beda wygladac malo ciekawie. To ze beda mniejsze to mnie alurat cieszy ale ze malo ciekawe to juz nie. Mam w domu kremik na jedrnosc ale nie wiem czy mozna stosowac no i czy wogole warto:-(

reklama
Do góry