• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki kochana:) Faktycznie należe do kobietek normalnej budowy, ale szoczek lekki, ze tak szybko:) dodam jeszcze sam brzucholek:) Dajcie też swoje brzunia ;)

Załączniki

• 9t6d.jpg
    9t6d.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 156
ania - cudny mały zgrabniutki jak zresztą cała Ty !!! Super:happy2:. Ja wieczorem wrzucę. Obiecuję. Chociaż nie ma jeszcze czym się chwalić :-D

Wczoraj nie znalazłam kabelka, ale wstawiam dzisiaj mojego kolosa. Także nic się nie zapowiada, żeby coś szybko ruszyło. Przepraszam za jakość, ale aparat rozładowany i ratowałam się telefonem.

11 tc.jpg

jakie piękne już brzucholki macie:-):-):tak::tak: Mój też już zaokrąglony:szok: jak znajdę kabel od aparatu to cyknę zdjecie i też się pochwalę:-D:-D

reklama
Mysza ja też nago na czczo 56kg przy 170 cm:) A w ciuchach to nie wiem;) Na wizycie nie byłam jeszcze ważona, dopiero mi założą kartę ciąży:)Pewnie będzie więcej bo to po jedzeniu w ciuchach, ale to nic:) Mimo wszystko nie chce dużo przytyć w ciąży:) Uważam, ze lepiej dla Nas i dla dzieci jak będziemy dbały o przyrost wagi:) Po co mieć później problemy:) Dawajcie zdjęcia brzuszków:) Co tydzień teraz będziemy robić:) To jest takie słodkie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry